Saturday, April 20, 2013SøndagsInspirasjon

- ELEGANTE SKO -

Dagens inspirasjonsinnlegg er sko. Vi har vist skoinspirasjon tidligere, men vi vet at sko kan aldri vises for ofte. Denne gangen har vi konsentrert oss om elegante sko, med litt høyere hæl. Vi har også begrenset fargene til nudenyanser, beige, pastell, gull, sølv, mørkt og sort. Brudesko idag er ikke hva det en gang var, og må ikke lenger være i sateng. De kan kjøpes hvor som helst, til hvilken pris som helst. Vi håper at våre skoinnlegg kan være med å inspirere norske bruder til virkelig å velge sine sko med kjærlighet, og mot. Det er prikken over i'en i antrekket, og velger du ordentlig høye hæler, kan du heller velge å ha noen lave ballerinas i bakhånd til senere på kvelden. Vi mener at bryllupsdagen er DEN dagen da man virkelig kan bære de lekreste sko. Å tenke komfort hører til hverdagen, og ikke bryllupsdagen. I Norge er vi heller ikke kjent med det mest skovennlige været, og vi bør derfor benytte oss av enhver anledning til å bruke vakre sko, slik som Carrie og jentene i Sex & Singelliv. Bryllup er den største festen, og da er det bare å finne frem hælene jenter.

FOTOGRAF: Travis Percival 

Bildet over er bare til å dåne av, og bruden kunne ikke hatt noen mer perfekte sko til den kjolen. Skoene er fra Stuart Weitzman, og med sløyfebånd laget av brudens venninne. En idè å tenke på til dine egne bryllupsko. Vi har funnet endel gode butikker med lekre sko, blant annet SOLE SOCIETY og ZAPPOS.COM. Du kan også finne mye lekkert på ETSY - også accessories til skoene.Nå kan du også 'stikke innom' SAKS FIFTH AVENUE, og klikke hjem de mest smashing looking designer skoene. Hvis du virkelig ønsker å investere i noen Louboutins, er iallefall bryllupsdagen den rette. Du kan iallefall nyte noen av dem hos NEIMAN MARCUS.For andre sko shopping alternativer kan du også besøke ASOS og MOD CLOTH, som har mengder med elegante brudesko å drømme seg bort i. Vi sier det igjen; la fotografen ta noen kule bilder av brudeskoene dine. Det vil glede deg langt senere i livet, og noe eventuelle barnebarn kan beundre.

Remember: KEEP YOUR HEAD UP - AND YOUR HEELS HIGH.

BILDEKILDER: Alixanne Loosle Photography // Christian Oth Studio // Alicia Swedenborg // Travis Percival // Vivienne Westwood // Lizelle Lotter // Jose Villa Photography // Matt Whittmeyer Photography // Bridal Snob // Dixie Pixel Photography // Jackie Wonders via Weddingchicks // Elisa B. Photography // Kelly Horberger Photography // Real Simple Photography // Nancy Neil Photography // Ever Whim Photographs // Birds of Feather // Asos // Mod Cloth // Social Society // Saks Fifth Avenu // Neiman Marcus // Zappos

Popular Posts