Sunday, April 7, 2013


SØNDAGSINSPIRASJON

- BRUDEBUKETTER I PASTELLFARGER -Vakre brudebuketter får vi aldri nok, og idag må vi bare vise et lite utvalg av vakre buketter i pastellfarger. Vi går nå på full fart inn i de vakre vårmånedene, og da passer pastellfarger perfekt. Selv om du velger sterkere farger på andre ting i bryllupsdekoren, kan man fint ha en dusere bukett. Det viktigste er at du finner en brudebukett som passer deg som brud, og kler 'dine' farger. og husk at alt er 'lov'. Fjær, papirblomster, smykker og brosjer er med på å gjøre akkurat din bukett unik.


Pastellfarger er farger som skjuler seg under uttrykk som; soft, duse, støvete, utvaskede. I metningsskalaen på fargekartet, er disse fargene mørkere enn hvitnyansene og lysere enn de lyse fargene.

Pastellfarger assosieres med påske og våren. Turkis, lavendel, lyserosa, lyseblå, og jade-grønn, fersken, aprikos, og lakserosa er alle pastellfarger.

BILDEKILDER: Weddingomania //  Belle the Magazine // OneWed // Pure Silks  // Green Wedding Shoe // Shawn & Skyla Walton Photography // Glendalough Manor // Elegance & Simplicity


Popular Posts