Saturday, April 20, 2013


TWO BIRDS

EN KJOLE BLIR TIL FLERE

Vi har funnet en fantastisk kjole! Én kjole som kan knytes på over femten forskjellige måter. Den finnes i forskjellige farger; fra de lyseste lyse, til de dype og mørke klassikerne. Kjolen er genial, og roses i opp i skyene i internasjonale magasiner - og på verdenskjente bryllupsblogger. Grunnleggeren Ariane Goldman så seg lei på å bruke en formue på brudepikekjoler, som aldri ble brukt igjen. Hun satte seg derfor fore, å finne en løsning på hvordan få dine beste venninner til å se og føle seg vakker i ditt bryllup, samtidig som de skulle være tidløse og elegante, for bildene som skal vare for evig.I 2007 giftet Ariane seg på Jamaica, og hennes brudepiker hadde på seg de multifunskjonelle kjolene. Gjestene var overbegeistret og brudepikene elsket dem. Ariane visste med det at hun endelig hadde funnet løsningen på det utfordrende kjoleproblemet. TWO BIRDS ble grunnlagt, med utgangspunkt i at å være brudepike og forlover, ikke nødvendigvis betyr at det skal gå på bekostning av stil, og at brudepike/forlover ikke bare er glad på bruden sine vegne, men også lykkelig over sitt eget kjolevalg, fordi hun ser fabelaktig ut.


Det er flere typer av knytekjolen; Classic Ballgown, som er den mest brukte, Rosette,  Chiffon kort & lang, Hi-Lo kjole, Classic, med flere. Du finner alle de forskjellige kolleksjonene ved å klikke deg inn HER


De har en fantastisk nettside, hvor du kan se hvordan du kan knyte kjolen, og i alle fargene de finnes i, noe som gjør det hele mye enklere. Vi anbefaler at du klikker deg inn og ser selv.


Ved å taste deg inn hit, kan du se enda flere måter å bruke kjolen på. Vi er iallefal 'solgt', og mener dette må bli årets brudepike/forloverkjole. Bare se på denne modellen og fargen.

Foreløpig ser det ut til at de bare finnes i USA, England, Canada og Australia, men kjenner du noen i et av landene skal det gjerne være mulig å få til likevel, ved å bestille til deres adresse. Kanskje du skal til England, eller USa på ferie, da kan du gjerne plukke opp kjolen samtidig. Bare husk at de må bestilles god tid i forveien. Du kan også kontakte de pr. mail, og høre hvordan det kan løses. I beste fall, kan man jo håpe at det er noen i Norge som blir forhandler, den blir nok en kjempehit også i Skandinavia.

Du kan se enda flere kjoler i bildegalleriet deres fra virkelige bryllup.

BILDEKILDER: Two Birds // Leigh Miller Photography // Composing Reality Photography // Michèle M. Waite photography // Captured Photography by Jenny // Pinterest

Popular Posts