Thursday, April 25, 2013ENCHANTED ATELIÉR

DET PERFEKTE TILBEHØRET TIL DEN MODERNE BRUD


ENCHANTED ATELIER er en av våre absolutte favoritter når det kommer til tilbehør til bruden. Det er vakre slør, hårbånd, blomster til håret, armbånd med mer. Vi har vist flere produkter av de tidligere, i noen av våre inspirasjonsinnlegg med blant annet tiaraen til Lady Mary fra Downtown Abbey. NWB har alltid vært fascinert av de vakre detaljene, og ikke minst de stemninsgfulle og vakre produktbildene deres. Slike stylede shoots av nye kolleksjoner og produkter skaper en helt unik atmosfære, og er utrolig inspirerende. Ingeting slår  naturen, vakre omgivelser og naturlig lys, når det kommer til kulisser. Det vakre blir om mulig enda vakrere. Derfor var det med stor overraskelse - og enda større glede, da bilder og informasjon om kolleksjonen havnet i vår innbox, med ønske om å dele med våre lesere. Den var fra Liv Hart (vakkert navn). Hun vokste opp med bøker og poesi, og ble oppfordret av sine foreldre til å følge, og utforske sine artistiske sider. Liv har alltid vært inspirert av det romantiske, og det unike. I tillegg viser det seg at hennes mors familie, t.o.m er norsk, nærmere bestemt fra Stavanger. Herlig!

Selv sier hun at denne kolleksjonen er inspirert av den avslappede og chice bruden, minneverdige vintage inspirerte accessories, og en liten dæsj 20-tallet. Hun har også lagt på litt gull, fordi hun personlig er veldig glad i det, og synes det gir en ekstra varme til et slikt ensemble. Vi kunne ikke vært mer enig - vi elsker det! Kjære norske bruder, vi håper å få se noe av dette på noen av dere i løpet av året.

Disse usedvanlig vakre bildene er tatt av fantastiske LAURA GORDON PHOTOGRAPHY


De forbløffende eteriske bildene ble tatt av fotografen Laura Gordon. Den feilfrie makeup'en ble gjort av flinkeste Liz Węgrzyn, på den episk og klassisk vakre modellen Leanne Hyer. Fotoshooten foregikk på fortryllende vakre Goodstone Inn. De nydelige kakene er designet av Maggie Austin Kaker, og brudekjolene som er 'jawdropping', er de eneste i sitt slag fra Claire Pettibone - wow. Hårpynt og tilbehør fra Enchanted Atelier, Enchanted Atelier for Claire Pettibone, og Enchanted Atelier for Maison Sophie Hallette.

BILDEKREDIT: Fotografering: Laura Gordon // Kjoler fra Claire Pettibone // MUA Liz Wegrzyn // Modell Leanne Hyer // Confections Maggie Austin Cakes // Location Goodstone Inn--Middleburg, VA // Accessories & Headpieces by Enchanted Atelier, Enchanted Atelier for Claire Pettibone, & Enchanted Atelier for Maison Sophie Hallette


Popular Posts