Sunday, April 7, 2013


SøndagsInspirasjon

- SPACES & PLACES DEL 3 -


Da er vi kommet til Del 3 i Spaces & Places, og nærmer oss Norge. Denne ukes presentasjon er av Sveriges ledende Boutique Hotel - Görvälns Slott fra 1600-tallet. Om seg selv sier de: "Görvälns Slott - et sted, et land, en saga. En kilde til inspirasjon og arbeid, men også hvile og rekreasjon. En oase - et pusterom. Men mest av alt en frisone for nytelse."


De har vunnet utmerkelsene "Swedish Leading Boutique Hotel", i reise og turismens Oscar - World Travel Award. Og ved å besøke dere hjemmeside, forstår man fort hvorfor. Selv nettsiden gir løfte om noe unikt og annerledes. Bildene er kule, fonter & design likeledes og veldig god brukervennlighet. Lett å navigere rundt - og hente informasjon.


Görvälns naturreservat ligger vakkert til ved Mälaren i Järfälla kommune, litt nord for Stockholm. Området er på ca. 900 hektar, og preges av nærheten til Mälaren med den ca. 8 km lange strandlinjen. Her finnes muligheter til fiske, bading og utflukter med båt og kano. Perfekt for sosialt samvær med bryllupsgjester en weekend.


Görvälns Slott er den optimale plassen for romantisk og storslått bryllupsfeiring. Deres konsept for bryllup, er for deg som virkelig ønsker noe utenom det vanlige. Deres ambisjon når det kommer til bryllupsfest, er å levere vakre minner som varer livet ut.

Når det gjelder bryllup - er ingen brudepar like, og derfor skreddersyr Görvälns Slott bryllup, tilpasset hvert enkelt brudepar. De har ingen ferdige menyer, men kreerer den akkurat slik dere ønsker den. Noe de også gjør på Pippin Hill og Barr Mansion - We really like! Görvälns Slott sin egen bryllupskoordinator hjelper dere med å sette sammen dere drømmebryllup.


Det er heller ikke avskrekkende priser, og vi anbefaler våre lesere å klikke seg inn å lese mer detaljert om alt som har med bryllup å gjøre, på deres egne nettsider. De finner du ved å klikke deg inn her.


Rommene deres er lekre og innbydende, og vi kjenner vi gjerne skulle vært der selv. Dette må jo bare innby til slottsbryllup i Sverige på sitt beste. Ønsker du å lese mer om dere rom & suiter, klikker du deg inn her.

Ved bryllup har man også alltid rett på eksklusivitet, som innebærer at man får slottet og alle bygninger rundt, helt for seg selv. Derfor har de et minimumsantall på 50 gjester - og 50 gjester som overnatter.


Like mye som de brenner for interiør, innredning og service, elsker Görvälns slott god mat - og godt drikke. Deres kjøkkenteam passer på at det første klasse på maten, og deres sommelierer tar seg av matsalen, og de edle drikkevarene. Du kan lese mer om deres restaurant her.


Da er vi iallefall nærmere Norge - og mulighetene for et ekte slottsbryllup er altså ikke uoppnåelig. Vi synes det ser skikkelig kult ut, og ønsker våre svenske naboer lykke til videre med deres vakre Boutique Hotel. The Norwegian Wedding Blog krysser nå fingre for at vi kan få se et norsk (eller svenskt!) bryllup derfra.

BILDEKILDER: GÖRVÄLNS SLOTT

Popular Posts