Thursday, April 4, 2013


Det stilfulle 1920-tallet

BrudeInspirasjon


1920-tallet har alltid vært en tilbakevendene inspirasjonskilde for moter og trender, også innen brudemote. Etter TV- suksessen Downtown Abbey, har igjen denne tidsepoken satt sitt preg på brudetrendene. Det er uendelig mye inspirasjonen for antrekk, og bryllupsdekor. NWB viser et lite utvalg, som kan inspirere kommende bruder og brudepar.


Lady Mary's hodepryd fra Downtown Abbey, er blitt yndet hårpynt for bruder verden rundt. Det finnes flere lignende varianter, og dette og annen vakker hårpynt, kan du kan kjøpe hos Jennifer Behr.


Den vakre Jenny Peckham kjolen til høyre på bildecollagen over, har også en norsk brud hatt på seg. Du finner kjolen - og det rustikke & elegante bryllupet hennes her.


Brudebukettene har også litt preg av sommerblomster, naturlig og enkelt. Bukettene er ofte litt mindre i volum, for å matche den slanke silhouetten på kjolene.


For å gjennomføre stilen, er det viktig å starte med invitasjonene, og alt av print til bryllup, slik som menyer, bordkart osv kan lett designes med fonter og farger fra epoken. Bryllupsfotograferingen kan også inspireres av 1920-tallet.


Masse deilig inspirasjon finnes fra 1920-tallet, og under her finner du alle kilder til bildene og inspirasjonen i dette innlegget. Typisk for stilen er lange smale kjoler, gjerne med lange ermer og mer tildekket oppe ved brystpartiet og opp mot halsen, og lite eller ingen utringning. Gjerne mye blonder, eller lag på lag med silke og chiffon. Fjær og perler brukes til detaljene. Det er en feminin og elegant stil, som lar kvinneligheten virkelig få skinne.

Vi håper det er mange bruder som har latt seg inspirere, slik at vi kan få se norske bryllup inspirert av denne klassiske og tidløse stilen, fra en epoke med høy glitter & glamour faktor.

BILDEKILDER/LEVERANDØRER: Yuna Leonard // Erica Elizabeth Designs // Occassions in Print // Victoria Millèsime // Hannah Mia Photography // 100 Layer Cake // Claire Pettibone // Shop Ban-Do //  Green Wedding Shoe // Blue Wave Photo // Shop Ruche //  Heather Smith Photography // Love my dress // Irregular Choice // Jenny Packham // Brides // Madison's on Main // Enchanted Atelier // Marina Locke Photography

Popular Posts