Thursday, August 22, 2013SOMETHING BLUE
A STYLED SHOOT


Denne lekre og intime stylede shooten er et samarbeid mellom flere danske kolleger i et kreativt kollektiv, bestående av designere, stylister og fotografer i We Do Weddings i Danmark. De har bestemt seg for å 'riste' litt i de tradisjonelle bryllupstrendene i Danmark, og derav idèen om denne shooten, om et et par som inviterer til et hageparty, som viser seg å være et intimt overraskelsesbryllup med de næreste familie og venner. Den bohemsinspirerte shooten er stylet av Brittany Watson Kepsen, bak bloggen The House That Lars Built, og det er også hun som har laget den kule  festpiñata'en. De stemningsfulle bildene er tatt av en av våre favorittfotografer; den unike Amanda Thomsen og ved hennes side også fotograf Lina Ahnoff. Vi kan ikke annet si enn at vi elsker det. Bildene, fargene, stylingen, lite intimt bryllup, and so on.


Vi håper dette kan inspirere brudepar som ikke nødvendigvis ønsker den storslagne festen, men heller ønsker det intimt, og i de omgivelser de har. I et slikt bryllup, trengs ikke mer enn du lager til en vanlig festdag, og gjestene blir sikkert mer enn glad for å feire dere som ektepar. Her har de vist at det å holde seg til en fargeskala, gjør alt litt enklere, og enda gøyere å style. Og vi har flere vakre kolonihager i Norge også - som et lite tips. De vakre kjolene er designet av flinkeste Anja hos Elefteria. NWB synes både tekstilene, designene, og ikke minst fargene, passer den bohemske skandinaviske moderne bruden perfekt.

Og vi lurer selvfølgelig på; kunne tenke deg å lage ditt bryllup som en overraskelsesfest? I såfall, fortell oss det gjerne i kommentarfeltet, så vi kan inspirere flere.


KREATIVT TEAM: Fotografering: Amanda Thomsen - Lina Ahnoff // Kjoler: Elefteria // Styling & Crafting: Brittany fra The House that Lars Built // Make-up & Hår: May Naes // Modeller: Elisabeth & Jonas.

Popular Posts