Friday, August 30, 2013THE WINNER TAKES IT ALLDa er trekningen foretatt av vår GIVEAWAY, som var forrige fredag. Det er boken med stor B, for alle brud & bryllupsfrelste. Boken er skrevet av Abby Larson - grunnleggeren av verdens største bryllupsblogg - Style Me Pretty. Og vi kan skrive under på at boken er et smykke på salongbordet, og ikke minst et smykke for øyet.

Og den heldige vinneren er plukket ut ved hjelp av random.org, og er helt tilfeldig. Nr. 24 i rekken er:
Kristina Rebekka Johannessen

Send oss en epost til norwegianweddingblog(@)gmail.com, med kontaktinformasjon, så vi får oversendt den vakre Style Me Pretty Weddings Boken.

Sist men ikke minst vil vi takke for alle de utrolig fine ordene, og hyggelige kommentarene vi mottok i kommentarfeltet. Det gir oss masse motivasjon og inspirasjon til å fortsette med det vi gjør, og utvikle oss til å bli enda bedre, og inspirere enda mer i tiden fremover. Tusen takk til våre herlige lesere, som er med på å gjøre The Norwegian Wedding Blog til en 'levende' møteplass for den kule, stilbevisste & moderne bruden - Yay! Følg med fremover for enda flere og spennende Giveaways.

Popular Posts