Friday, August 23, 2013
GIVEAWAY
STYLE ME PRETTY WEDDINGS - THE BOOK


Det er fredag, og NWB har bestemt seg for at fredag er en fin dag å ha giveaways på. Hvorfor ikke kickstarte helgen med noe ekstra positivt for våre lesere. Så i høst kommer vi til å kjøre våre giveaways på fredager, med flere nye samarbeidspartnere, så det er alltid verd å titte innom oss da. 

Denne gangen gir vi bort en bok, men ikke bare en bok, men THE BOOK! Boken for alle moderne & stylishe bruder; Style Me Pretty Weddings. Den utlimate boken for det ultimate bryllup, eller bare som ren vakker inspirasjon & glede, og ikke minst et smykke på bordet, eller i bokhyllen, eller som den perfekte venninnegave.


cover foto: Jose Villa

Forfatter av den lekre og inspirerende bryllupsboken, som er blitt Den moderne bruden sin 'hellige bok', er grunnleggeren av verden største bryllupsblogg Style Me Pretty, sin egen Abby Larson. Hun grunnla SMP i 2007, og er idag å regne for et 'powerhouse' innen bryllupsbransjen. SMP er rangert av google som det sjette mest leste nettstedet på verdensbasis (wow!), og har 1 million unike lesere, og 13 millioner sidevisninger pr. måned (Oh-la-la). NWB har fulgt SMP siden begynnelsen, og er store beundrere av hva hun og SMP har gjort for bransjen, og ikke minst alt hun har inspirert oss - og alle bruder verden rundt med, av vakre bilder, gode tekster, og DIY prosjekter. Derfor er det en stor glede for The Norwegian Wedding Blog, at vi nå kan få gi bort et slikt prakteksemplar av en inspirasjonsbok til en av våre heldige lesere. Vi setter stor pris på alle våre følgere og trofaste lesere, og vi ønsker derfor å 'gi litt tilbake'.Boken inneholder blant annet:

 - Abby sin trinnvis guide til å bestemme brudeparet sin stil, samle inspirasjon, og få det igjennom i hvert element av feiringen.

 - 17  Bryllup fra Virkeligheten med informasjon om alle de spesielle og håndlagde detaljene, og råd fra brudene.
   
- 5 stilskisser for å hjelpe deg å spesialdesigne ditt eget Klassiske, Rustikke, Vimsete & Gøy, Moderne, eller Al Fresco bryllup, i alt fra papirvarer til kaker.

- 15 'Do It Yourself' -prosjekter, slik som glitrende vaser, linposer til gaver, og dipfargede Ombre servietter.

Full av livlige og oh-så-herlige ideer, og mer enn 250 fotografier, vil dette 'swoonworthy' volumet av bryllupsinspirasjon hjelpe deg å destillere den vide verden av bryllup inspirasjon til den mest meningsfulle, og helt originale bryllupsdagen du kan forestille deg.

HVORDAN KAN JEG VÆRE MED I TREKNINGEN? Enkelt; du gjør bare følgende:

- Legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under her (på bloggen), og forteller oss hva du liker best/helst å lese om på The Norwegian Wedding Blog.

- Vinneren blir trukket og annonsert her på NWB bloggen fredag den 30. august.

- Giver av boken er NWBPopular Posts