Thursday, January 9, 2014


PERSONLIG & UNIKT


Ooh, to the emm, and a big gee! Q Avenue Photo did it again! Dette bryllupet har vi sittet og trippet med siden før jul for å publisere. Savannah & Eliot sitt überkule Nashville bryllup, ble feiret på den like kule Rock'n'Roll baren The Crying Wolf. Og for en setting! Fargene, detaljene og interiøret er en fryd for det alternative øyet, og vi kan bare ønske oss dit, og til denne bryllupsfesten. Orginale detaljer, sørger for et personlig uttrykk; noe som også gikk igjen i vielsen. Den ble holdt på parkeringsplassen (!) utenfor baren, (red.anbefaler derfor; bruk fantasien), og så og si alt av dekor, dører, rammeverk i tre osv, er hentet fra en forlatt borndegård som brudens mor eier. Pga av et begrenset budsjett, var ønsket å gjøre mest mulig selv. Savannah (sidenote; Jeg hadde en katt ved navn Savannah, da jeg skjønte jeg ikke fikk en datter til jeg kunne kalle det) designet og laget alt av trykk og invitasjoner i tillegg.

Vi har valgt å vise omtrent alle bildene vi fikk tilsendt fordi vi digger dette bryllupet & brudeparet, men også for å vise våre lesere alt du kan gjøre selv, og hvor kult det er å integrere det du selv liker, og som beskriver dere som par, enten det er hodeskaller etter dyr, eller bestemors gamle vintage kort. Du kan lage seremoniplattformen av gamle paller, og kle den med det du ønsker, eller ingenting. Dette paret, malte ingenting, og brukte alt slik det var. Gammelt drivved, og planker er brukt til skilt, og med litt maling, kan du fint lage dine egne dekorskilt. Du trenger heller ikke bruke blomster til alt. Grønne planter og kvister/grener kan du plukke selv, og sinkspann og/eller plastbøtter kan kles med striesekker, eller papir. NWB håper virkelig at dette kan inspirere andre brudepar, selv om hvilken stil man liker eller velger. Bare se på de små 'blomsterpikene', de kan fremdeles få være barn & søte, selv med litt attitude i antrekket. Lakksko er ikke for alle; heldigvis.


Det andre aspektet med å vise hele dette bryllupet, er fantastiske Q Avenue Photo, sin dokumentering av dagen. We effing løv it! Slik mener vi at en bryllupsdag skal dokumenteres; så det er så man kan ta og føle på stemningen utifra bildene. Detaljene på lokasjonene; hjemme og festlokale, påkledning, samværet med venner, familie, latter, alvor, smil, kjærlighet, og en enslig lykketår på brudens kinn. Spenningen før, under og etter. Venner og familie som koser seg, og ikke minst de superkule portrettbildene, som viser hvor smashing dere var på bryllupsdagen. Morsomme og alvorlige bilder av dere som par, og med venner og forlovere. Hvem vil ikke være gjest & forlover i et bryllup hvor du vet at det blir tatt kule bilder av deg. På en slik dag er ALT viktig. Den dagen holder det ikke med noen portrettbilder på kirketrappen. Tenk all tid du har brukt på å planlegge; klart det skal dokumenteres. And this is how it's done, ya'll! Nå håper vi bare noen norske brudepar booker de snarest, så vi kan få se et norskt bryllup gjennom deres utrolige linse. LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Q Avenue Photo // Brudekjole: Justin Alexander // Brudebelte: Bride's Belt: Vintage // Hårpynt: Head Dress Couture // Brudens sko: Bandolino // Brudgommens Antrekk: Macy's // Bryllupskaker: Saucy Girl's Kitchen // Location: The Crying Wolf // Blomster, brudebukett, andre buketter, print & dekor: DIY
........................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt presentasjon og medlemsskap - Les vår FAQ.

Popular Posts