Monday, January 20, 2014WINTER WONDERLAND
- INSPIRASJON TIL DITT VINTERBRYLLUP -


NWB elsker vinterbyllup, og selv om vi bor i et vinterland, er det overraskende få vinterbryllup. Vi ønsker at enda flere skal se hvor vakkert det er med giftermål vinterstid, og la seg inspirere til å booke sin egen bryllupsdag til vintermånedene. Vinteren gir en fantastisk mulighet for vakre bilder. Man må bare planlegge litt annerledes, og huske på at dagslyset som gir magiske bilder, ikke varer like lenge som sommerstid. Dette kan løses ved enten å ha vielsen tidligere, eller å ta portrettbildene og familiebildene før vielsen. Budsjettmessig, er det også gjerne mulig å skaffe lokaler + catering til en gunstigere pris utenom 'høysesong' for bryllup, med mindre det er et vintersportsted, da stiller det seg kanskje annerledes. Det er likevel alltids verd å sjekke ved å ta en mailingrunde, eller ringerunde. Vi håper vi får se enda flere vinterbryllup fra Norge, og at du med dette lar deg inspirere. Bildene er hentet fra tidligere artikler hos Style Me Pretty og Ruffled. Finn frem pleddet, og en varm kopp kakao toppet med håndpisket krem og la deg forføre av vinterens vakre sceneteppe.

VINTERBRYLLUP MINNESOTA


Dette bryllupet er fra denne bloggposten hos Style Me Pretty. Det har vært et ønske fra flere lesere, med inspirasjon til vinterbryllup og bekledning. Vi har ikke funnet ut bakhistorien på hvorfor brudeparet hadde norsk kransekake, men bruden har selv satt på flaggene, så jg regner med det er en tilknytning der. eller har bruden opplyst at brudekjolen er en San Patrick via Always and Forever Bridal. Strikkejakkene til brudepikene er kjøpt hos Target, og strikkejakken til bruden er kjøpt hos Anthropologie. Du finner også en lignende hos Top Shop


Denne bruden var heller ikke redd for å skitne til brudekjolen, da hun var mer opptatt av å få de perfekte bildene. Vi kunne ikke vært mer enig. Det blir tungt å løfte og bære på kjolen hele dagen, og den ser langt vakrere ut, hvis den får falle slik den er tenkt. Så vårt råd er; gå for de kule & vakre bildene fremfor at kjolene forblir 'flekkfri'. Den kan renses etterpå. Du kan lese hele bloggposten og alle detaljer hos STYLE ME PRETTY. De fantastiske bildene er tatt av PAPER ANTLER,


VINTERBRYLLUP COLORADO


Dette vinterbryllupet er fra Devil’s Thumb Ranch og fotografert av James Christianson. Et nydelig vintereventyr, og vi er totalt forelsket i det strikkede sjalet til bruden, med roser på. Du kan se hele bloggposten hos STYLE ME PRETTY.  JAMES CHRISTIANSON har tatt de fantastiske bildene.

Du finner masse lekre strikkede sjal hos ETSY.VINTERBRYLLUP I CALIFORNIABrudeparet Brett og Brandon giftet seg en januardag, fyllt med snø, som bildene viser, og det gir en helt egen eventyraktig stemning, og både bruntonene, det mørkegråe, og duse & mørke lilla er perfekt til omgivelsene og stemingen. Her i redaksjonen har vi veldig sans for 'the woodsy look', muligens fordi vi bor omgitt av skog selv. Men det rustikke, tømmer, grantrær og snø, har noe spesielt ved seg, og noe vi med rette kan bruke enda mer av når det kommer til bryllup i Norge.


Hele dette bryllupet har mange flotte DIY detaljer, alt fra kakebord, til gaver til bryllupsgjestene. Du kan lese hele bloggposten, og se enda flere bilder hos RUFFLEDJENNIFER EILEEN PHOTOGRAPHY er fotografen bak denne magien.

.................................................................................................................................

Når det gjelder fuksepels, er det å få kjøpt flere steder. Vi vet blant annet at BELLE AMIE har noen lignende. Du kan også klikke deg inn til ETSY for fuskepels boleroer. Da håper vi du har fått masse inspirasjon til å varme deg, og til å drømme om et fremtidig vinterbryllup. Følg oss gjerne på epost, for flere slike bloggposter. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.

Popular Posts