Monday, January 27, 2014TEMPERLY LONDON

TEMPERLY LONDON har vært en favoritt her hos NWB i mange år, og i løpet av de 14 årene de har holdt har de oppnådd særdeles gode kritikker og hengivne fans fra hele verden; noen av dem er blant annet Catherine hertuginne av Cambridge, Florence Welch, Penélope Cruz og Jennifer Lopez, mens deres dattermerke ALICE by Temperly har trofaste fans som Beyonce, Jessica Biel og Emma Watson til Hailee Steinfeld og Katy Perry. Kelly Clarkson var en slående vakker brud i en av våre absolutte favorittbrudekjoler fra senere år. Du kan se bloggposten med brudekjolen hennes HER.

De har en egen avdeling for brud, som du finner under TEMPERLY BRIDAL. Vi bare elsker designen og den slanke silhouetten som preger disse kjolene, med utsøkte detaljer, og kombinasjoner av tekstiler, blonder og mønstre. Du finner alle brudekjolene HER.


Vi har blant annet lagt vår elsk på The Classic Temperley London Long Silvia Tattoo Dress, som du kan se mer av og lese alle detaljer om HER

Og for de som ønsker seg lekker strikk til å varme seg på til hverdag, fest & bryllup kan ta en titt HER. De har også en fantastisk webside, med veldig lekker design, og fantastisk brukervennlighet, de kjører også  sin egen TEMPERLY NEWS.


Klikk deg inn på nettsiden og la deg inspirere enten du er brud, eller du skal være gjest, eller bare ønsker å nyte vakker design, og kanskje shoppe litt. Og den sorte kjolen på bildet, finner du HER.


Popular Posts