Wednesday, January 1, 2014


KULT & AVSLAPPET SOMMERBRYLLUP


Vi starter med et friskt & vakkert pust av et sommerbryllup av de flinke jentene hos Studio LL. De var selv gjester i bryllupet, men klarte likevel å fange den unike atmosfæren, fra denne strålende bryllupsdagen til Kari-Gro & Morten. Det er så vi nesten kjenner sjøbrisen gjennom skjermen, og begynner så smått å lengte mot varme herlige sommerdager. Bryllupet som var 10. august 2013 i Høle kirke gir oss iallefall den perfekte go'følelsen. Brudeparet stiller i norsk design; brudgommen er ulastelig antrukket i dress fra Moods of Norway, mens Kari-Gro er en perfekt sommerbrud i kjole fra norske kjoledesigneren  Leila Hafzi. Tusen takk for at vi fikk dele den store dagen deres - og lykke til med alle hverdager & festdager som kommer.


BRUDEN FORTELLER: Det er vanskelig å velge bare ett minne. Hele dagen fra frisør til båtturen hjem var fantastisk. God stemning, nydelig vær og atmosfære, flotte, fornøyde gjester, og selvfølgelig en fantastisk flott brudgom! Det ble akkurat som vi hadde drømt om, et avslappet, laid-back sommerbryllup på favorittstedet, nydelige Ådnøy utenfor Sandnes. Tips til andre brudepar; gå for det du drømmer om, ikke stress for mye, det løser seg alltid.  Et tips er kanskje og være flink til å be om hjelp, og å delegere oppgaver til familie og venner.

LEVERANDØRER: Fotograf: Studio LL // Brudekjole: Fariba fra Leila Hafzi // Sko: Aldo // Brudebukett & Blomster: Hinna Blomster avd. Sandnes // Blomster i kirken: DIY //Hår & makeup: Made in Heaven // Brudgommens Antrekk: Dress + slips fra Moods of Norway // Sko: Lindbergh // Location Ådnøy - Sandnes
.......................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts