Thursday, January 23, 2014


BRYLLUPSTRENDER 2014

Vi er i startgropen av 2014, som er spådd å bli et veldig populært bryllupsår. Det gjør det forsåvidt hvert år, men dette skal visst bli ekstra stort. Trender kommer og trender går, og internasjonalt ligger de gjerne et godt stykke foran oss, derfor er kanskje ikke alle trender like aktuelle. Likevel er det noen vi har lyst å ta med oss videre.

FOTO: LAURA VOKEY - SE HELE BLOGGPOSTEN HER.

1. Sett ditt personlige preg på bryllupet. Lag monogram, personlige invitasjoner, morsomme bordkort, gaver til gjestene, som forteller noe om dere som par. Lag bordnavn, med byer dere har besøkt/lyst å besøke, eller med filmstjernenavn, eller bilder av ting/personer dere liker. Kanskje noen bilder av dere selv, som gir en god unnskyldning for en kjæreste og/eller forlovelsesshoot.

Personlig touch kan fint være budsjettvennlig, og DIY prosjekter, som å lage deres egen drinkemeny for kvelden, og/eller små favorittsitater på bordene som dere liker i rammer fra IKEA, og personlige & kule SAVE THE DATE kort, som du finner HER.


FOTO: QAVENUE PHOTO - SE HELE BLOGGPOSTEN HER

2. Slipp blomstene løs. La brudebuketten din få være vill & vakker. De stramme runde formene kan med glede byttes ut med litt mer 'rotete' utseende. La buketten få litt størrelse og uvørenhet. Den skal se tilfeldig ut. Lager du den asymmetrisk, sørg for at den er fyldig og ikke henger igjen i 90 - tallets design. Det samme gjelder for blomsteoppsatsene & blomster ellers i bryllupet; det skal være løst og ledig. En blanding av perfekt tilfeldighet.

Bland gjerne dypere farger med pastellnyansene, for en moderne look. Årets pantonefarge for 2014 er lillafargen "Radiant Orchid", så det er bare å slå seg løs på fargekartet i år. Du kan fint lage din egen brudebukett. Du får kjøpt det meste hos lokale blomsterhandlere, så lenge du er innenfor sesongblomstene. Kjøp noen silkebånd i din favorittfarge, jutesnor, og/eller noe bling, og pynt buketten med. Du finner et godt utvalg av bånd HER og pynt til buketten HER. Med enkle grep kan du lage din egen personlige brudebukett, slik vi gjorde for noen hundrelapper HER og HER. Bruke gjerne ting du har liggende også.


FOTO: STUDIO VEST - SE HELE BLOGGPOSTEN HER.

3. Black Tie - Smoking. Smoking er en klassiker som aldri går av moten, men nå står kleskode enda sterkere i trendbildet. Nå er det smoking enten du feirer bryllup På Grand Hotel, eller hjemme i hagen. Og som de sier det finnes en smoking for enhver anledning. NWB går for smashing smoking eller kule dresser.

Det er mange som lurer på skikk & bruk for de forskjellige dresskodene, da kan det være fint å legge ut en standardliste over deres valgte kleskode på deres egen webside. Har du ikke laget en webside for deg og ditt bryllup, kan du lage nydelige sider HER og HER

 FOTO: LAURA GORDON - SE HELE BLOGGPOSTEN HER.

4. Tildekkede skuldre. Korte til 3/4 dels lange ermer er det siste store innen brudetrender. Grace Kelly var 'the epiphany' av en en 'tildekket' brud (og vår personlige favorittbrud of all time). I den senere tid er Kate Middleton & Prinsesse Madeleine representanter med ermer på kjolen; henholdsvis lang og kort. Å være mer tildekket kan absolutt være en god ting, og NWB synes at det er både flatterende og veldig vakkert. Vi har ennå tilgode å se en brud som ikke kler ermer i en eller annen form. Du kan se flere vakre kjoler med ermer HER.

Skulle du ønske å være 'ermeløs' senere på dagen eller på bryllupsfesten, snakk enten med brudesalongen om tilpasninger på kjolen, eller kjøp løse overdeler som du ka ha nede i overdelen på kjolen, eller utenpå som HER.


 FOTO: ANNABELLA CHARLES - SE HELE BLOGGPOSTEN HER.

5. Bling under himmelen. Lysekroner er IN som aldri før. Har du ikke noe tak, eller egnet sted å henge den/dem, heng de opp i trær eller alternative steder på lokalet, eller teltet, hvis ikke utenfor i bjelker og takterrasse.

En enslig lysekrone kan gjøre den hele store forskjellen som vakkert bakteppe, enten under vielsen, eller ved photobooth'en, eller et annet sted det vil være fint å ta bilder. Bruk skjøteledninger for å få lys i den, eller bruk den uten lys. Du finner masse rimelige lysekroner HER. Og du kan fint blande flere forskjellige. Mix & match.

FOTO: JORDAN MAUDER - DU KAN SE HELE BLOGGPOSTEN HER.

6. Mismatch brudepikene. Alle vet hvor vanskelig det er å finne en type kjole som passer alle fasonger. Derfor skal du ha flere brudepiker, som begynner å blir vanlig i Norge også, så sørg heller for å mismatche de, enten i  flere forskjellige fasonger, og èn farge, eller i to fasonger i tre matchende farger osv.  Da er Twobirds Bridesmaids perfekt. Du får kjøpt de i Norge hos Sans for Bryllup. Du kan også bestille vakre brudepikekjoler hos Dessy.com, de shipper selvfølgelig internasjonalt.

Det er også kult og la  brudepikene få velge helt selv, men med litt vennlig veiledning. Du kan se et slående vakkert eksempel på det HER. (We Love!)


Da håper vi du har latt deg inspirere til å prøve noen av trendene for 2014 til ditt eget bryllup. Følg med på facebook, Instagram eller sign deg opp på vårt nyhetsbrev, som du finner i øverst i høyre hjørne på bloggen, da får du det siste nye, rett i mailboxen din! 


Popular Posts