Bryllup er en fin anledning til å sette igjen personlige og unike spor i alle små detaljer. Det er gjerne vanlig å servere musserende ved ankomst, men hvorfor ikke overraske gjestene med servere en signatur drink istedenfor. Jeg har selv vært med å lage signaturdrinker til bryllup, noe som alltid svært så gledelig mottatt av alle gjester, og det beste komplimentet er når gjestene bestiller samme drinken i baren utover kvelden også. Ikke bare er det godt & forfriskende, men det ser også kult & stilig ut, enten du velger rustikke 'norgesglass' eller elegante cocktailglass.
1 kopp terninger moden honningmelon
1 oz vanilje vodka
1/2 oz. Cointreau
1/2 oz. Midori
3/4 oz frisk lime juice
1 ss grovhakket frisk mynte
minst 1/2 kopp kaldt brut Champagne eller tørr musserende vin
Mos melon i en blender (putt oppi en eller to spiseskjeer vann om nødvendig). Trykk på melon blandingen gjennom en sil i en cocktail shaker fylt med is. Tilsett vodka, Cointreau, Midori, lime juice og mynte. Rist kraftig for å blande. Sil blandingen i et avkjølt glass og topp glasset med Champagne, rør kjapt og server - voilá!
1 1/2 gram Jack Daniels
1/2 unse Sweet and Sour Mix
4-6 gram Fresca eller andre sitrus brus
1 Maraskino kirsebær til pynt
En dæsj med grenadine Grenadine.
Bland de første tre ingredienser. Pynt med kirsebær og topp med grenadin.
16 til 20 oz vodka
4 til 5 oz fersk lime juice
4 til 5 oz frisk lemonade
8 til 10 oz grapefruktjuice
2 til 2/12 oz tranebærjuice
Limeskiver (kuttet veldig tynn) til pynt
Bland alt, inntatt tanebærjuice i en 2 1/2 - liter mugge. Deretter tilsetter du tranebærjuice litt om gangen til fargen på drikken ser ut som lyserosa sukkerspinn. Avkjøl før serverin. Ved servering, hell den over is i avkjølte slanke longdrink glass. Pynt med tynne limeskiver (eller rosa plast elefanter). Forbered før bryllupet og lagre i beholder inntil det er klart til servering.
(cup = ca 2,365 dl)