Friday, April 11, 2014


PERNILLE + PETER

Dette bryllupet har vi virkelig gledet oss til å vise til dere. I strålende høstsol, giftet Pernille og Peter seg i staselige Ris kirke, den 5. oktober 2013. Vi elsker brudens stil, og hennes vakre brudekjole av brudekjoledesigner Shimon Dahan. Du kan lese mer om hennes kjolekjøp nederst i artikkelen. Fremdeles har vi crush på lange ermer, og spesielt disse nydelige blonde ermene, med en særdeles vakker kjolerygg. Hennes enkle slør er så chict og helt etter vår smak. Kjekke Peter stiller i et antrekk som vi digger, og som vi ønsker å se flere brudgommer i. Smoking er en klassiker, og vi er så svak for bowties og bukseseler. Enkle props som sixpence og kamera, gjør alt komplett til brudeparets personligheter. Mattias Bergdal hos STUDIO VEST, har fanget Pernille & Peter og deres store dag akkurat slik vi liker det. Nytelse for sjel og sinn.


BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne fra dagen: Selve vielsen, det å faktisk love hverandre evig kjærlighet, blir ofte glemt i all planlegging av blomster og bordplasseringer. Dette var et stort høydepunkt for oss, og vi glemmer aldri da vi så hverandre for første gang den dagen. Til syvende og sist var det jo dette det handlet om – to mennesker som skal leve sammen for resten av livet. Stemningen i kirken var helt elektrisk, og det var deilig endelig å kunne si ja!

- Tips til andre brudepar: For fremtidige bruder som ønsker noe litt annet enn det norske kjolebutikker har å tilby: Dra til Tel Aviv! Byen har en hel gate fullstappet med nydelige kjolebutikker, og du får garantert noe ikke tyve andre bruder har giftet seg i. Dessuten vil jeg anslå at prisen for reise pluss kjole blir omtrent den samme som kun et kjolekjøp her i Norge. Jeg var i alle kjolebutikkene i Oslo, og opplevde at det var mye likt - stroppeløs med et stort skjørt. I Tel Aviv bugnet det av kjoler som var litt annerledes, og man får det selvfølgelig spesialsydd til seg.

- Inspirasjon bak feiringen: Vi ønsket ikke å ha ett spesielt fargetema, men gikk heller for alle fargene som hører høsten med. Programmer og bordkort designet vi selv.

- Hvorfor Studio Vest - Mattias? Brudgommen er selv fotograf, og var naturlig nok veldig kritisk til hvem som skulle få forevige dagen vår. Vi syntes bildene til Mattias var helt spesielle. Vi falt for motlysbildene hans, men også det lekne uttrykket. Etter å ha møtt ham, var vi overbevist om at dette var fotografen vi ville ha. Det er viktig å "snakke samme språk" som fotografen, og det følte vi absolutt at vi gjorde begge to. Under fotoshooten på dagen er det godt med noen som tar kontrollen, når en selv svever i en litt drømmeaktig tilværelse. Det gjorde Mattias, og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Brudgommen er som nevnt selv fotograf - du kan se hans arbeid her.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Mattias Bergdal - Studio Vest // Brudekjole: Designet av israelske Shimon Dahan, kjøpt i hans studio i Tel Aviv // Sko: Dino Dessiato - Tel Aviv // Blomster & Brudebukett: Blomst af Hansen på St.Hanshaugen // Brudgommens antrekk: Smoking og skjorte fra Tiger of Sweden, sko fra Sand // Catering og lokaler: Sem Gjestegård // Hår: Wanda hos Adam & Eva Nedre Slottsgate
......................................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts