Thursday, April 3, 2014


VELKOMMEN TIL GREFSENKOLLENTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette GREFSENKOLLEN hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien spennende og flotte SELSKAPSLOKALER. Her er et lite utdrag om GREFSENKOLLEN, og bryllupsfeiring:

"GREFSENKOLLEN åpnet dørene første gang 10. mai 1927. Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden. Med fjorden og byen som glitrer i det fjerne er Grefsenkollen et eventyrslott for den største av alle feiringer: Bryllup. Det er den fantastiske utsikten over byen og fjorden, den spesielle atmosfæren i det gamle trehuset, og mat og drikke fra en av byens beste og mest særegne restauranter, gjør bryllupene på Grefsenkollen til en magisk opplevelse. 

Vi har flere forskjellige lokaler som passer til det mindre og intime bryllupet - til det storslåtte. Her kan dere nyte vakker utsikt, og rustikt interiør, sammen med moderne detaljer. Perfekt for det personlige & unike bryllupet som vil gi dere - og deres bryllupsgjester et minne for livet. Vi er her for å gi dere de beste opplevelser i forbindelse med dere store dag. Vi leier også ut hele stedet, for en storslått lukket bryllupsfeiring.

Grefsenkollen er kjent som et av byens mest romantiske steder, og vi bestreber oss til det ytterste for å gjøre dagen så minneverdig som overhodet mulig. Vurderer du Grefsenkollen for ditt bryllup anbefaler vi deg å være ute i god tid. Ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan skape den perfekte bryllupsfeiringen tilpasset deres ønsker og behov."


Ønsker du å vite mer om GREFSENKOLLEN - klikker du bare HER.
.........................................................................................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ. Vi vurderer nye medlemmer hele tiden. Har du et spennende selskapslokale og/eller gjestegård/hotell våre lesere bør vite om, ta kontakt.

Popular Posts