Saturday, April 12, 2014

MODERN BOUDOIR

NWB har lenge ønsket å vise mer av Modern Boudoir Sessions, men vi har kun gjort det en gang før. Det er ikke fordi vi ikke får submissions med det, men det er viktig for oss at de holder en høy standard, og viser en sofistikert kvalitet over hele linjen. Modern boudoir sessions er den nye store personlige morgengaven fra bruden til sin tilkommende, og vi vet det er mange fotografer som også tilbyr det i forbinelse med bryllupsfotografering. Vi synes det er den perfekte gaven, og en gave din kommende ektemake garantert vil sette pris på. Dette er gaven som er for "His Eyes Only". Som i all annen fotograf sammenheng, er resultatet av en slik fotografering avnhegig av fotografen, så velg en som er dyktig på dette, og som du er trygg på. NWB er tilhengere av naturlig lys, og denne bilderserien er fotografert i fotografens studio med kun naturlig lys, noe som gir et 'mykere' resultat enn blitz og studiolys.

Da vi mottok denne  bildeserien, ønsket vi å å publisere denne for å kunne vise enda mer for våre bruder, som ønsker å gi det lille ekstra, eller som ikke vet hva de skal gi i morgengave. Liz Anne Photography er en fantastisk flink og anerkjent fotograf, og har fotografert en serie med delikate og sexye bilder vi liker veldig godt. Perfekt til lørdagskvelden, og kanskje noe for deg?


FRA FOTOGRAFEN: I shot these lovely boudoir photos of Samantha in my natural light studio in downtown Albuquerque, New Mexico. The lovely girls at The Pretty Committee did the hair and makeup.

KREDIT: Fotograf: Liz Anne Photography // Hår & Mua: The Pretty Committee

Popular Posts