Tuesday, April 1, 2014VELKOMMEN TIL KLEIVSTUA HOTELLTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette KLEIVSTUA HOTELL hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien spennende og flotte SELSKAPSLOKALER. Her er et lite utdrag om KLEIVSTUA, og bryllupsfeiring:

Kleivstua er historie, tradisjon og skogsmysterier, og fra åskammen har du utsikt over skogkledt landskap og Steinsfjorden langt der nede. Som ramme for bryllup representerer vi drømmeomgivelser. Vi kombinerer skreddersøm med lang erfaring. Vi ønsker å skape den helt spesielle og personlige atmosfæren i intime og mindre bryllup, men samtidig gjennomføre det storslagne bryllup med hundre til bords. Våre vakre omgivelser er en ting, men som erfarne bryllupsarrangører har vi innsikt i detaljene og respekt for brudeparets mange ønsker.

Dette er kanskje vårt viktigste fellesskap under The Great Life Company. Med Kulinarisk Akademi i vårt nettverk krever vi av oss selv at gjestene opplever Kleivstua Hotell som en kulinarisk nytelse. Gleden over å tilberede fantastisk god mat for våre gjester er vårt mantra, gleden over å nyte resultatet skal være våre og deres gjesters opplevelse.

Kontakt oss for tips, råd og hjelp til planlegging av din bryllupsfeiring. Vi er her for å innfri høye forventninger, og gjøre våre gjesters opphold til noe helt spesielt.

Ønsker du å vite mer om KLEIVSTUA HOTELL - klikker du bare HER.
.........................................................................................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ. Vi vurderer nye medlemmer hele tiden. Har du et spennende selskapslokale og/eller gjestegård/hotell våre lesere bør vite om, ta kontakt.

Popular Posts