Friday, March 7, 2014


FIELDS OF GOLD


You'll remember me when the west wind moves upon the fields of barley.
You'll forget the sun in his jealous sky as we walk in fields of gold.
So she took her love for to gaze awhile upon the fields of barley.
In his arms she fell as her hair came down among the fields of gold.

Will you stay with me, will you be my love among the fields of barley?
We'll forget the sun in his jealous sky as we lie in fields of gold.
See the west wind move like a lover so upon the fields of barley.
Feel her body rise when you kiss her mouth among the fields of gold. - Eva Cassidy

Denne teksten kom til meg da jeg så dette vakre bryllupet av dyktige Sandra Åberg Photography, og jeg tror vi lar den få tale for meg idag, sammen med de stemningsfulle bildene fra denne nydelige dagen på Ängelholm i SverigeBRUDEN FORTELLER: Vi ville ha et lyst og vakkert bryllup i landlige omgivelser med vår nærmeste familie og våre nærmeste venner, så når vi fant det perfekte stedet å holde både seremonien og festen droppet resten på stedet . Opprinnelig ønsket vi utendørsvielse, men når regnet falt tungt, ble låven på Ateljé Livsrum perfekt. Inspirasjon og ideer fant vi hovedsakelig på ulike bryllupsblogger med vakre bryllupsbilder. Jeg, bruden, har også en stor forkjærlighet for sukkulenter i forskjellige farger , og likte ideen om å innlemme disse både i brudebuketten og annen dekor som bordkort osv.

Vårt beste minne vil trolig være når vi går inn til alle gjestene på hytta til melodi av Heartbeats ( Jose Gonzales ), ser alt vi holder for å være med oss, alles smiler. Vi følte så veldig varme og glede i dette øyeblikk, og resten av kvelden!

Vårt råd til andre par er å nyte dagen og ikke stresse for mye over alt som ikke er akkurat som forventet. Det viktigste, og hva man husker til slutt er fortsatt gleden og kjærligheten du får - så ikke glem å stoppe og nyte - dette er din dag!

Grunnen til at vi falt for Sandra Åberg var hennes utilgjorte, naturlig vakre brudebilder, som ikke bare klarte å reflektere dagens hendelser, men også alle følelser på en fantastisk måte. Når vi fikk møte henne og hennes ektemann Perry, så det var ikke den minste tvil. De fikk på med sin glade og muntre hunør, både oss og alle våre gjester til å føle seg naturlig og avslappet foran kamera.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Sandra Åberg Photography // Brudekjole: Maggie Sottero Couture // Ballerinas: H&M // Brudebukett & blomster: Benjamin fra Fridhems Flower // Brudgommens antrekk: Perlote // Brudgommens sko: Tiger of Sweden // Catering & Location : Rose-Marie Karlsson på Ateljé Livsrum 
......................................................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts