Thursday, March 13, 2014


EN SOLSKINNSDAG


En nydelig solskinnsdag i Porsgrunn. Selv om det så utrygt ut dagen i forveien, strålte solen om kapp med brudeparet på selveste dagen. Den 22.06.2013 gav Jon & Linda hverandre sitt ja i Eidanger kirke. De ønsket seg en stilfull dag, og utifra bildene ser vi at drømmen gikk i oppfyllelse. Dette vakre paret ser virkelig smashing ut, og bruden er bare slående vakker i sin spesialdesignede kjole. Hårfrisyren hennes en nydelig klassisk, men moderne, og ikke minst elsker vi de lekre øredobbene som er den perfekte prikken, over den berømte i'en. NWB sier oss også enig med fotografen, i at dette er virkelig et par med glimt i øyet, og uendelig mye sjarm. Fotograferingen foregikk på vakre Mule Varde av Studio Vest, som har fanget brudeparet og denne dagen rent fullkomment. Måtte kjærlighetens reise videre by på store opplevelser og mange øyeblikk av ren pur lykke.


BRUDEPARET FORTELLER: 

- Beste minne fra dagen: Det går rett og slett ikke an å finne ett minne da dagen var helt fantastisk fra start til slutt, men noe som var veldig spesielt var å ankomme kirken, gå opp kirkegulvet sammen med pappa, se familie og venner som man er så glad i og møte blikket til Jon.  Det øyeblikket hvor vi så hverandre i kirken glemmer jeg aldri. 

Vi hadde også en veldig personlig og flott vielse. Bruden kjenner presten og det gjør det ekstra personlig på en slik dag. Ellers var mottakelsen etter fotograferingen, bryllupsmiddagen og festen et høydepunkt med god mat og vin, og utrolig mange flotte taler. Det virket som at alle gjestene koste seg, og det gjorde i alle fall vi. For en dag det var. Jeg blir fortsatt rørt bare av å tenke på det. En fantastisk dag å putte i minneboka.

- Tips til andre brudepar: Bli først enig om hva slags bryllup man ønsker. Stort eller lite. Start planleggingen tidlig og book kirke og selskapslokale med en gang datoen er satt. Ikke vær redd for å delegere oppgaver (bruden har blitt bedre på det etter dette!), og på selve dagen gjelder det å nyte hvert eneste sekund. Gi slipp og ikke tenk på små detaljer eller ting som kanskje ikke gikk som planlagt, eller ønsket. Dagen går så altfor fort så det gjelder å prøve så godt man kan å være tilstede i øyeblikket og kose seg med drømmemannen/kona og alle gjestene som er der for dere. Nyt, nyt, nyt!

- Hvorfor Studio Vest: Vi brukte litt tid på å finne riktig fotograf. Etter å ha lett litt ble vi tipset om Stine hos Studio Vest i Oslo og vi likte de vi så fra ting hun hadde gjort før. Stine er utrolig dyktig og hun dokumenterte dagen vår på en hel fantastisk måte. Vi følte oss veldig avslappet under hele fotograferingen og kulissene kunne ikke vært flottere. Vi har fått masse skryt fra folk som har sett bryllupsbildene og det er jo veldig stas.

- Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen? Vi ønsket å feire dagen vår sammen med familie og gode venner. Vi valgte et lokale som er perfekt egnet til bryllup og hvor vi kunne ha middagen innendørs. Da slapp vi å bekymre oss (bruden spesielt) altfor mye om været. Vi ønsket at det skulle være et stilfullt bryllup, men på samme tid avslappet og med god stemning, det var viktig for oss. Det er selvsagt viktig at brudeparet koser seg på en slik dag, men det er like viktig at gjestene har det bra og koser seg like mye som brudeparet.

Bruden er over gjennomsnittet opptatt av detaljer så invitasjon, program i kirken, bordkort, takkekort etc var i samme design. Det er absolutt ikke viktig, men det er veldig stilig når alt blir likt og gjennomført. Fargene vi valgte var Hvit og sølv/grå, og borddekorasjonene var hvite, samme som brudebuketten. Vi pyntet lokalet selv og da fikk vi det akkurat som vi ønsket og det var veldig gøy å få være med å «rigge». Kos dere med planleggingen og nyt dagen!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Stine - Studio Vest // Brudekjole: Torhild Staurheim, Chic Modellsøm i Skien // Sko: Unisa // Make-up: Gry Gundersen (venninne av bruden) // Hår: Beate Helene Ramsaas (venninne av bruden) // Brudebukett & Blomster: Bjarne hos Bryns Blomster i Porsgrunn // Catering: Mathuset i Skien // Selskapslokaler: Frimurerlogen i Skien // Bryllupskake: Bakeri Bua på Stathelle
.................................................................................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts