Thursday, March 6, 2014VELKOMMEN TIL STUDIO VESTTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette STUDIO VEST hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et lite utdrag om STUDIO VEST, og bryllupsfotografering:

Studio Vest ble etablert i 2004, og har i 10 år gledet oss over å kunne fotografere mennesker i alle livets faser.

Bryllup er en av de tingene vi liker aller best å gjøre. Det å få ta del på den store dagen, og få lov til å forevige den - det er en ære! Vi ser viktigheten av å fange de små øyeblikkene og stemningen - det som bare skjer. Like viktig er det for oss å komponere flotte bilder - unike bilder som bare dere får. Fotograferingen skal være en liten pause i en hektisk dag, hvor dere kan nyte hverandre.

Vår jobb er å legge alt til rette slik at dere bare kan senke skulderne å kose dere. Like viktig som at kjolen og håret er perfekt, er det at kjemien med fotografen stemmer. De beste øyeblikkene oppstår når man har det hyggelig, og det er vi opptatt av.

Før hver bryllupsfotografering har vi et planleggingsmøte. Da blir vi litt kjent, og vi kan skreddersy dagen sammen med dere. Det er deres dag, og da skal bildene gjenspeile nettopp dette. Vi gjør alt fra enkel bryllupsfotografering til å følge dere hele dagen. Ta kontakt, så finner vi den løsningen som passer perfekt for dere. Studio Vest er en mesterbedrift, og er stolte av å levere kvalitet i vårt håndverk

Ønsker du å vite mer om STUDIO VEST - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts