Wednesday, July 31, 2013KJÆRLIGHET I SANDEFJORD
CAMILLA & CARL THOMASEt nydelig og herlig sommerbryllup fra Seilerholmen i Sandefjord. Camilla og Carl Thomas giftet seg den 1. juni 2013, i en romantisk utevielse i regi av Humanistforbundet. De fantastiske bildene som viser den magiske stemningen er tatt av superdyktige Michaela Klouda, som virkelig kan det med å fange brudeparet og kjærligheten. NWB er helt forelsket i dette bryllupet, det superstilige paret, og ikke minst brudens egendesignede kjole. Camilla har også nydelig makeup og hår. Så her er det bare å nyte all den vakre inspirasjonen, og kanskje får du noen tips til ditt eget bryllup. Sommer sol & sjø, slår ihvertfall aldri feil.


BRUDEN FORTELLER:
Vårt beste minne fra dagen: Et av høydepunktene var vielsen, som vi i stor grad bestemte selv hvordan skulle være. Et minne vi aldri vil glemme er brudgommen med sine kompiser som hadde dannet et mannskor, de sang av full hals og innledet festen som innebar høy dansefaktor til båten gikk hjem sent på natt. Det må også nevnes at vi hadde kanskje landets beste sommervær denne dagen, og en slik herlig sommerfest midt i skjærgården i Sandefjord kan vanskelig sammenlignes med noe annet.

Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen? Det viktigste for oss var å kunne samle venner og familie til en hyggelig fest med en uformell og avslappet stemming. Vårt bryllup bar preg av “sommerfest”, akkurat det vi var ute etter. Grunnen til vi valgte det slik var fordi dette var vi mest komfortabel med og det skapte en mer intim og personlig følelse på dagen. Seilerholmen er et nydelig sted og gjorde det enkelt for oss å skape den stemningen vi ønsket. En viktig inspirasjon til at dagen vår ble som den ble er alle de fantastiske menneskene vi har rundt oss som lagde god stemming hele dagen men ikke minst var med å sette stort preg på det hele. Venner og familie var med på matlaging, dekor, blomster, sang, tekstopplesning, DJ, brudekjole, foto, bryllupskake og mye mer. Hjemmelaget er aller best syntes vi.

Tips til andre brudepar: Vårt beste tips er å lage et bryllup som man selv er komfortabel i, gjør det personlig og sett rammer som gjenspeiler hvem dere er. Vårt mål var at gjestene skulle føle at de hadde vært i nettopp vårt bryllup. Vi var ikke redd for å takke ja til hjelp fra venner og familie, deres bidrag satte stort preg på dagen og dermed fikk vi den personligheten vi ønsket. Et viktig tips er å forevige minnene fra dagen med bilder. Vi er utrolig takknemlig for at vi hadde Michaela som fotograf, hun viet hele dagen til oss som fotograf og gjest. Det var først når vi fikk bildene fra henne at vi fikk se hvordan bryllupet vårt egentlig så ut. Dagen går så utrolig fort og med bildene kan vi gjenoppleve alle detaljene vi ikke fikk med oss på selve dagen. Michaela er en utrolig behagelig og dyktig fotograf som tar unike bilder.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Michaela Klouda // Brudekjole: Egendesignet og laget av Mari Sandvær Kreken // Makeup: Silje Eigås, MakeUp Store i Sandefjord // Brudebukett & Blomster: Venninne av bruden som har jobbet i blomsterbutikk, blomster fra Mestergrønn i Sandefjord // Brudgommens Antrekk: Dress fra Bruuns Bazaar // Hår Brud: Lene G. Hansen, Blend frisør i Sandefjord // Catering: Hovedrett grillbuffet, Kilen Catering i Tønsberg - Forrett og dessert: familie av bruden // Bryllupskake og kaker: venner og familie // Servitører og kjøkkenhjelp: venner og venner av familie // Dekor: selvlaget // DJ og musikkanlegg: venner // Leie av duker: Renseri Sandefjord // Selskapslokaler: Seilerholmen i Sandefjord // Vigsler: Brit Amble, Humanistforbundet // Musikk og tekst i vielse: Familie og Venner


Popular Posts