Monday, May 13, 2013EN DUFT AV VÅR

Chic Eleganse fra Østfold


Åh - vi elsker å åpne bildemapper som inneholder alt mulig vakkert, og det var det i denne vi fikk fra Stine hos Studio Vest. Vakre paret Christine og Anders, giftet seg 27. april i år, i Rygge kirke. Bryllupsfotograferingen foregikk hjemme hos paret på deres fantastiske Reier Gård, på Jeløy, utenfor Moss. I tillegg ble det tatt bilder på familiens gartneri, et steinkast unna. Fotografen skryter uhemmet av paret, og at det var en fantastisk dag, strålende solskinn en deilig vårdag. Vi synes bildene taler for seg, og at Christine er slående vakker i sin superelegante Pronivias Palace kjole. Brudebuketten er helt uimotståelig, med nydelige farger og design. Folkevognbussen 'tar bare kaken'. We are diggin' it.BRUDEN SIER: Vi renner omrent over av fantastiske minner, så her blir det vanskelig å velge bare et.
Men det sterkeste og mest følelsesladde minnet er nok vielsen i Rygge Kirke, og å få dele dette øyeblikket med nære og kjære. Vielsen var det første - og største opplevelsen vi fikk av at alle ønskene våre. Valgene vi hadde tatt det siste året virkelig klaffet sammen, og ble til en så varm og stemningsfull seremoni. Musikken var også noe som virkelig rørte ved oss, sammen med de nydelige bidragene til tekstlesing fra venner og ikke minst sangen fra min forlover. Hun rørte og imponerte hver eneste én som hadde tatt turen til kirken den dagen. Det betød ekstra mye for oss at hun gav oss den gaven, siden hun så alt for sjelden synger for andre, selvom hun har en utrolig vakker og sart stemme. 

Et annet morsomt minne er helt klart fotorommet. Vi fikk hjelp til å rigge til et eget rom i selskapslokalene med lerret, kamerautstyr med selvutløser koblet til en flatskjerm og en haug med festlige rekvisitter. Dette slo så umiddelbart an blant gjester i alle aldre, selv før middagen var servert. Vi sitter igjen med 350 hysterisk morsomme bilder som vi gleder oss til å lage takkekort, julekort og hilsener av til de utrolig sporty gjestene våre. 

Vårt tips til andre par er; 
Nyt og ha det gøy med forberedelsene underveis. Det høres ut som en klisjé, men det er et stort privilegium å få planlegge sin egen drømmedag, og veien frem dit er ikke så langt unna å være like viktig som selve målet. Det er alltid en del som skal ordnes, men det blir mye mer morsomt hvis man ser på planleggingstiden som en mulighet til å skape hyggelige, morsomme og minnerike opplevelser sammen med forlovere, venner og familie.
Vær klar èn uke før vielsen. Vi satte oss som mål å være ferdige med alt som det var praktisk mulig å gjøre ferdig, 1 uke før vielsen. Da hadde vi overskudd den siste uken til å ta de tingene som eventuelt skulle dukke opp (for slik er det vel stort sett alltid), få roet ned og kjent litt på spenningen uten å måtte sprinte fra det ene til det andre
Lar det seg gjøre - rigg til en "fotoboks"/et fotorom. Velg et rom eller et hjørne som er lett tilgjengelig for gjestene og sørg for at toastmasteren informerer og oppfordrer til bruk. Å koble kameraet til en flatskjerm slik at bildene vises umiddelbart, er utvilsomt en suksessfaktor! 

Prioriter en dyktig fotograf.
På en så stor dag ønsker man å få med seg alle inntrykk og alt som skjer. Nettopp derfor var det også så befriende å vite at fotograferingen var i de beste hender og at det hele ville bli foreviget slik at vi bare kunne fokusere på å være tilstede og nyte hvert øyeblikk. Vi anbefaler Stine og Studio Vest på det varmeste.


Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen?  
Vi ønsket nærhet til hjemmet og steder som er viktige for oss begge. Vi føler oss så heldige som bor midt i paradis på Jeløya, med den fantastiske naturen, lyset, stillheten og sjøen rett i nærheten. Da synes vi det var midt i blinken å legge feiringen til Jeløy Radio, et steinkast unna der vi bor. Og ikke minst var det moro å toppe det hele med å legge fotograferingen hjemme på gården og gartneriet. Christine ble også konfirmert i Rygge Kirke, av den samme presten som viet oss, så fikk virkelig skapt så mange flotte minner på steder vi har en relasjon til, og som vi så lett kan oppsøke hvis vi ønsker å mimre litt.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio Vest // Brudekjole: Pronovias Palace fra Kristins Brudesalong // Brudens sko: Bea fra Rainbow // Brudgommens antrekk: Smoking fra Oscar Jacobson, Follestad // Hår: Minna Andresen hos minna-dk // Make-up: Elisabeth Wilskow Thorbjørnsen // Brudebukett: Elisabeth Bjerke hos Interflora Andersson Eftf. Moss // Blomsterdekorasjoner: Elisabeth Bjerke hos Interflora Andersson Eftf. Moss, sammen med hvite gerbera og eføy fra vårt gartneri // Selksapslokaler & Catering: Jeløy Radio // Volkswagen Folkevognbuss (fra Hver Gang Vi Møtes): BugRent

Popular Posts