Wednesday, May 22, 2013



Bryllupsfest i Black & White

Et personlig bryllup i Bergen


Denne gangen har vi et bryllup fra Bergen, hvor alle bildene er i sort/hvitt. Fotograf Mira Jacobsen var med brudeparet fra middagen og til ut på kvelden. Bruden er nydelig i sin vakre Maggie Sottero kjole, og skiftet til en annen vakker og kortere kjole til festen. NWB begynner å ane at det er flere og flere som har to kjoler til bryllupet også i Norge. Bryllupsfesten ble holdt på Urdihuset i Bergen. De ønsket også en avslappet og personlig bryllupsfest, og gjennom bildene ser det ut til å ha lykkes perfekt.



BRUDEN FORTELLER: Vårt beste minne er selve festen. Det var veldig viktig for oss å slippe unna det "stive bryllupet". Vi ville ha et avslappet bryllup der familie og venner kunne slippe seg løs og bare kose seg. Det at vi valgte å ha vinflaskene på bordet under middagen, og at vi valgte tapas til middag, var et bevisst valg for å understreke den avslappede stemningen vi så inderlig ønsket.Vårt tips til andre brudepar er å stole 100% på dere selv. Når det er snakk om bryllup må en være forberedt på mange følelser fra andre, og ikke minst mange meninger om hva man bør eller bør ikke gjøre. Lukk ute alle meninger og gjør det helt og holdent på din egen måte. Det meste er lov, det er din dag! Èn angrer definitivt ikke.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Mira Jacobsen // Brudekjole: Maggie Sottero - Kveldskjole: Designet etter en Oscar de La Renta kjole // Brudens sko: Gullpumps fra Bianco // Hår: Brudens søster // Make-up: Cosmina Potinteu //Brudebuektt og blomster: Tone Blomster -  Brudebuketten var Memory Lane roser, og blomster på festlokalet var hvite hortensia // Selskapslokaler & Catering: Urdihuset 

Popular Posts