Wednesday, May 8, 2013CHIC & MODERNE

THEA + JOSTEIN = SANT


Kjærlighet ved første blikk; det var det var - da vi så bryllupsbildene til det usedvanlig vakre og kule brudeparet, Thea & Jostein. De giftet seg i Ormøy Kirke, 11. august 2012. De fortryllende brudebildene med en moderne fashion twist, er tatt av superflinke Fotograf Hilde Kvivik Kavli, hos LOVE & LILIES. Hun har bakgrunn som fashion fotograf, og tar de kuleste forlovelse - og bryllupsbilder. Internasjonalt er det nå veldig populært med bryllupsbilder som har denne vinklingen vi kaller for 'Fashion Style'. NWB love it! Ikke minst elsker vi den superchice og elegante brudekjolen Anixi fra Jenny Packham, kjøpt hos Diin. Håret er perfekt til Thea, og den enkle brudebuketten kunne ikke passet bedre. Brudgommen er særdeles kjekk i sin dress. Vi elsker tversoversløyfe, og vi liker det engelske ordet for den; Bowtie. Og boblen; hva skal man si? Både fargen og Volkswagen Beetle, gjorde hele seansen komplett. One word: SUPERSTYLISH.
FOTOGRAFEN FORTELLER: Thea og Jostein var virkelig et drømmepar å fotografere! Og kunne heller ikke bedt om finere location og bedre vær! Vielsen ble holdt i Ormøy kirke i Oslo og vi tok bildene i hagen til naboen til foreldrene til Thea, og ute på Malmøya. Onkelen til Thea stilte opp med den blå bilen som gjorde seg godt på bildene. Elsker at brudeparet var så avslappet og naturlige forran kamera, det gjorde at vi fikk noen vakre bilder fra denne drømmedagen.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole: Anixi fra Jenny Packham kjøpt via Diin // Brudens sko: See by Chloe // Brudebukett: Vika Blomsterglede - House of Oslo


Popular Posts