Monday, June 24, 2013


MODERN & CHIC
ON THE ROOFTOP IN NEW YORK CITY


Denne gangen har vi et ultrachict bryllup fra det store eplet; New York City. NWB har lenge beundret bildene til den fantastiske fotografen XO Andrea, som har fanget disse utrolige øyeblikkene. Hennes stil er å fange det autentiske; det ekte med en touch av couture fashion, og vi digger det. Da vi i tillegg fikk lov å publisere dette bryllupet fra The Mondrian Soho NYC, var det stor lykke hos NWB. Jepp, det ble happydansen. NWB har enda flere shoots fra henne som kommer + et 'oh so amazing' intervju. 

Josie og Brent giftet seg den 29. september 2012, på taket til The Mondrian Soho i New York City, med de karakteristiske blå veggene og fargene (til og med speil og tak er blå), som vi elsker!  Josie er superchic i den blushfargede kjolen fra Elizabeth Fillmore. En fabelaktig kreasjon. For ikke å snakke om skoene; oh emm gee - vi bare sier Christian Louboutin. Brent ser superkul ut i sin smoking fra Hugo Boss. Blomsterbuketten til Josie er veldig enkel, men så lekker til hennes stil. Ta deg et glass champagne og la deg inspirere av The Manhattan Skyline, og et ordentlig storbybryllup.Tusen hjertelig takk til XO Andrea som ville dele disse bildene med oss! 

NWB gjør oppmerksom på at alle våre internasjonale bryllupsfotografer reiser verden rundt og fotograferer bryllup og forlovelse, og kommuniserer via telefon, skype og epost blant annet. Så finner du noen du liker, send de en epost - de vil mer enn gjerne oppdage lille Norge, og norske kule bruder og brudepar.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: XO Andrea // Brudekjole: Elizabeth Fillmore // Blomster: Fleurs Bella // Hår: Maria Heckshcer Salon // Make-up: Mac Studio // Catering & Location: The Mondrian Soho - NYC // Brudgommens Antrekk: Hugo Boss // Bruden sko & Tilbehør: Christian Louboutin // Brudgommens sko: Brooks Brothers // Kake: Marc Joseph Cakes // Design Invitasjoner: Thomas Bledsoe


Popular Posts