Wednesday, June 26, 2013



VELKOMMEN TIL STUDIO LL





THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette STUDIO LL hjertelig velkommen som ny annonsør i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle FOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva jentene hos STUDIO LL selv sier om bryllupsfotografering:

"Det er en stor ære å få lov til å fange øyeblikk fra en av de vakreste dagene i livet. For oss er hver bryllupsfotografering et høydepunkt, og vi ønsker å ta bilder dere skal verdsette i årene som kommer.

Vi vil hjelpe dere å huske den unike stemningen, sommerfuglene i magen, den nydelige kjolen og de første blikkene dere sendte hverandre som mann og kone. Det er viktig for oss at fotograferingen i seg selv blir en god opplevelse, og vi vil gjøre alt for å imøtekomme deres ønsker for et nydelig resultat. "


Ønsker du å vite mer om STUDIO LL - klikker du bare HER.
_______________________________________________________________________________________

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du annonsere i hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt annonsering - Les vår FAQ.

Popular Posts