Tuesday, June 11, 2013
VINTAGE & MODERNE

MED EN STYLISH TWISTDa dette bryllupet ble sendt til oss, kunne vi ikke stoppe å smile. Her var det mer enn nok til at vi smilte, sukket & sukket, og smilte enda mer. Dette unge, vakre kule brudeparet stråler av lykke og personlighet. Thomas og Karoline ønsket å gå sine egne veier, da de giftet seg i Julebygda kapell den 23.03.2013. Det kan du lese mer om i teksten fra dem nederst i innlegget. Vi kan ihvertfall si at vi bare elsker (å dåne elske!) Karoline sin superelegante vintage kjole fra 1950, som hun har kjøpt på Etsy, og de blå skoene står fremdeles på ønskelisten. Håret, hårpynten, øredobbene og hennes make-up er bare nydelig og lekkert. Brudebuketten av solsikker, gjør hele antrekket hennes perfekt, og vi har ventet på en brud som valgte akkurat disse blomstene til buketten sin. Solsikker er blant våre absolutte favorittblomster, fordi de er glade, kule, fargerike, og kan være både søte & tøffe, alt ettersom. Perfekt til rustikke låvebryllup, just sayin'. Disse superkule bildene av det like superkule paret er fanget av venner av paret; Fotografene Anders Hestholm og Vanessa Brokstad. NWB er så glad og takknemlig for å kunne dele denne solskinnshistorien med våre lesere - tusen takk!


BRUDEPARET FORTELLER: Vi ønsket at vårt bryllup skulle slukes inn i alt annet du har sett før. Derfor var det viktig for oss at det var små detaljer som gjorde forskjellen. Vi er begge ganske allergiske mot konvensjoner og ting vi som er normen i samfunnet - derfor gjorde vi alt fra vielsen, shooten og festen akkurat slik vi ville nesten uten klassiske innslag.

Det beste med dagen vår var at alle som var involvert; alt i fra vigsler, fotografer, kjøkkenet, pyntere, underholdning, toastmaster - var våre venner. Utrolig kjekt at så mange la ned masse tid for oss.

Vårt best tips til andre brudepar må være å slappe av. Når dagen er komt er den komt. Det er ikke vits å bruke 1 kalori på å stresse med noe den dagen. Sørg for at alt ansvar ligger på andre en dere selv. Vi planla så og si alt selv. For oss var det viktig at det ble vårt bryllup. Istedet for å bruke en standard mal for hvordan en slik dag skal se ut så begynte vi fra scrath og gjorde det slik vil ville. Samtidig er det viktig for oss å understreke at vi ville at dagen skulle bli underholdene og avslappende for alle gjestene våre. Vi ville at det skulle være en fest for hele gjengen og la opp dagen slik at det var nettopp det det skulle bli.

Fotograftene vi brukte var gode venner av oss på vår egen alder. Det var naturlig å spørre dem siden vi har så mye med dem å gjøre allerede. Vi er bare 19 år og vi hadde lyst å involvere så mange som mulig av våre jevnaldrede.
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Anders Hestholm og Vanessa Brokstad // Brudekjole: Vintage 1950 via Etsy // Brudens sko: Via Ebay // Hår & Make-up: Modern Design (Bruden jobber der) - Karoline sminket seg selv // Brudebukett & Blomster: Hanne Kristensen hos Blomst // Brudgommens antrekk: Jeans, skjorte, cardigan, tversoversløyfe og converse //Vigsler: Per Eivind Kvammen // Toastmaster: Tore Kåstad // Filmfotograf: Trygve Stakkeland // Selskapslokaler: IOGT - huset - Sandnes // Catering: Tandoori Sandnes


Popular Posts