Saturday, June 1, 2013VAKKERT I BOTANISK HAGE I BERGEN

GERT + THERESE = SANTVakkert, vakkert, vakkert, var det vi sa da vi fikk tilsendt dette bryllupet fra den talentfulle fotografen Stine Pedersen Photo. Fotograferingen var en FIRST LOOK, i Botanisk Hage i Bergen. Portrettfotografering var der og i vakre Alvøen i Bergen, hvor vielsen fant sted. NWB har besøkt Botanisk Hage, som er en overflod i vakre kulisser til nettopp slik fotografering, og ikke minst gatene og bygningene rundt gir en spennende bakgrunn pga dens vakre arkitektur, og fargespill på bygninger og beplantning. Miljøet rundt Botanisk Hage har en internasjonal arkitektur' som skiller seg ut fra resten av Bergen - og andre norske byer. Brudeparet kler disse omgivelsene perfekt og Therese er ubeskrivelig klassisk vakker i sin La Sposa kjole. Gert er superstylish i sin blåe dress fra Tiger of Sweden. And we love her shoes!BRUDEN SIER: En bryllupsdag er en dag du deler med familie og venner. Vi hadde en 'first look' fotografering før vielsen, og fikk derfor en liten stund som bare var vår. Vi fikk tid til å nyte synet av hverandre i fred og ro, også fikk vi senket skuldrene for det som skulle komme resten av dagen. 

Vårt tips til andre brudepar: Det er svært mange valg som skal taes i forbindelse med planlegging av bryllup, og vårt beste tips er å velge det som i størst grad gjenspeiler hvem dere er. På den måten får man et bryllup 'som er dere', og det er en veldig god følelse i ettertid.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Stine Pedersen Photo // Brudekjole: La Sposa // Brudens sko: Bridal by Butter // Brudebukett & Blomster: Richard Juuhl - Bergen // Hår & Sminke: Adam & Eva - Bergen // Brudgommens Antrekk: Dress fra Tiger of Sweden - slips: Armani // Sko: Paul Smith

Popular Posts