Sunday, February 24, 2013


SøndagsInspirasjon

- HÅR EDITION - 


Hår er noe de fleste jenter, damer og kvinner er opptatt av, og når de skal være brud, blir det ofte enda viktigere. Det finnes masse inspirasjon & idèer for brudefrisyrer, og vi skal prøve å vise litt i dette innlegget. Moderne bruder bruker gjerne mer markant og unik hårpynt, enn det som har vært vanlig tidligere. Dette er noe vi tror - og håper vi får se mer av hos norske bruder også. Og vi ser gjerne mer detalj bilder av håret og hårpynten til bruden, fra bryllupsdagen. ( Et lite vennlig tips til fotografene.)

FOTO: KT Merry Photography  - HÅR & MAKE UP: Mimi & Taylor

Litt løsere oppsatt hår, og mykere frisyrer understreker det feminine, unge og freshe. Jo strammere oppsatt hår, jo 'strengere' vil man virke, og det fineste for både bilder og uttrykk, er at det ikke ser ut som det er brukt hårspray, og lignende. Trenden ute, er at det er litt tilfeldig. Samtidig er de klassiske frisyrene still going strong, men med en moderne løsere touch. Fletter er også veldig mye brukt, alene og som utgangspunkt i mange brudefrisyrer, noe vi hos NWB liker veldig godt.


Bohemsk & Bølgete fra Wedding Chicks og Jordan Byers via Plum Tree Weddings

Løst hår er på full fart inn også i skandinaviske bruders hjerter, og det er vi glade for. Og det er mange måter å gjøre det vakkert på. Kjolevalg, sko, og type bryllup er også med på å bestemme slike valg. Ofte er det enkleste det fineste, og det som fremhever brudens skjønnhet & personlighet.
Det er mange valgmuligheter, og akkurat i dette innlegget har vi fokusert på det 'løse & tilfeldige'. Det viktigste er at bruden føler seg komfortabel på bryllupsdagen, og at frisyren gjenspeiler hennes personlighet. Samtidig er det viktigere å være tro mot sin egen stil, enn å bli stylet til det ugjenkjennelige, fordi det er noe man tror man må ha på en slik dag. Vi håper at vi fremover kan vise enda mer inspirasjon, som gjør at våre norske bruder 'tør' enda mer, når det gjelder hår og pynt, og brudefrisyrer er mye mer enn bare oppsatt stramme hårfrisyrer og slør.


FOTO: via Pinterest og Julianne Hough  - HÅRPYNT: Mimi McQueen - COLLAGER: The NWBDet er bare og la seg rive med, og er det noen norske frisører som har noe spennende å vise oss, eller noen tips og råd, tar vi gjerne imot innspill. Ta kontakt med oss, og send oss noen ord. Vi vi veldig gjerne ha med oss dyktige frisører som kan bidra på bloggen. Les mer om inspirasjon hos the NWB, ved å klikke på linken.

Popular Posts