Friday, February 22, 2013


 Vintage & Retro inspirert bryllup i herlig forening!

50 - tallet er tilbake - tema bryllup på sitt beste .

Vi elsker vintage, vi elsker 50 - tallet, vi elsker retro, vi elsker tema bryllup, og vi elsker alt som er annerledes. Derfor ble vi ekstra glad, da vi fikk publisere Ingeborg & Asbjørn sitt 50 - talls inspirerte bryllup, fra Stavanger.
Fotografert av MONA - LISA T, som holder til på Eidsvoll. Bryllupet ble holdt på Vitengarden (Jærmuseet).

Ingeborg & Asbjørn valgte å ta de fleste portrettbildene før bryllupet, noe som er veldig vanlig i utlandet. Man får se hverandre for første gang alene og intimt, og som igjen kan skape veldig personlige bildeserier. Det fine med det er at man også kan slappe mer av og nyte resten av bryllupsdagen. Jæren er kjent for sitt dramatiske vær og storslåtte natur. På Obrestad fyr, ble det tatt endel portrettbilder i frisk bris og regn, men som brudeparet sa: "Vi bor her, dette er vi vant til." 


BRUDEN SIER: Tema bryllup er ikke vanlig i Norge, så vi fikk mye oppmerksomhet rundt vår bryllupsstil og våre antrekk. Utenom våre 80 gjester med venner & familie, inviterte vi også to kor (vi begge var med i mannlig og kvinnelig studentkor, da vi gikk på universitetet), med en særpreget stil, som dere ser på bildene. Toastmasteren vår var "Marilyn Monroe", som er min kusine, som studerer til skuespiller i London. Bandet vårt spilte våre favorittlåter fra 80 - tallet, og er venner av oss, fra ungdomsskolen.

Du kan også besøke fotograf Mona-Lisa T. sin facebook side her.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Mona-Lisa T. // Bryllupslokaler: Jærmuseet Vitengarden // Catering: Jærbuen Kafé // Bryllupskake: Kakekompaniet AS // Bryllupskjole: Novia d’Art via Atelier V // Brudgommens antrekk: Tiger of Sweden


Popular Posts