Monday, February 25, 2013


Forelskelse & Forlovelse i Bergen

En liten historie fra før et bryllup.


Bildene ble fanget da paret og Sparks Studios var ute for å filme materiale til filmen, og deres LOVESTORY. Paret er gode venner av fotografen, og vi mener han har tatt noen magiske øyeblikk.

Forlovelsesbilder er et fantastisk flott minne om - og fra en periode, i et par sin kjærlighetshistorie, som virkelig fortjener sin egen bildeserie. Fra en tid, før alt blir formelt og etablert; hvor den rene uskyldige kjærligheten blomstrer og setter røtter, for det som skal skapes videre i et livslangt ekteskap - og deres egen personlige LOVESTORY.
"The greatest LoveStory ever written - will always be your own." - L.L.Her følger videoen til de romantiske bildene. Videoen om deres kjærlighetshistorie, er også filmet av Sparks Studios. Slike videoer er mye brukt i det store utland, er virkelig et flott minne til og for brudeparet. Dette er noe vi mener vi kommer til å se mer av i Norge også, i årene fremover.
Har du en LOVESTORY du vil dele med oss, ta kontakt, og send oss en mail. Vi ønsker mange unike og spennende Forlovelses Sessions fra alle kanter i landet. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Popular Posts