Wednesday, February 27, 2013


KJENDISER & KJÆRLIGHETEN

Miranda Lambert + Blake Shelton sitt Bryllup


Det var barndomsvenninnen til country stjernen Miranda Lambert, som fikk det ærefulle oppdraget med å designe bryllupet hennes, da hun skulle gifte seg med en annen country superstjerne; Blake Shelton. Det fantastiske team'et bak dette bryllupet er damene i Junk Gypsy Co. Og temaet for dagen var: "The Glam Deer Camp!" Fotografen deres er den dyktige Robert Evans.
Detaljene i bryllupet var inspirert av Miranda & Blake, for å fortelle deres historie, og for å vise det de liker. Det ble et veldig personlig og kult bryllup, som virkelig viser hvem brudeparet er - og hva de står for.
Miranda brukte to kjoler. Til selve vielsen brukte hun sin mor's vintage Gunne Sax kjole, og til bryllupsfesten brukte hun en kortere kjole, fra Vineyard by Priscilla og Boston 'Drew' kjole. Hun hadde ikke tradisjonelle sko, men selvfølgelig Cowgirl Boots, siden hun er en landsens jente. De hadde også hundene sine med i seremonien. Miranda er kjent for å være glad i dyr, og med å hjelpe både hjemløse og skadede hunder. Selv har hun adoptert flere hunder.

(Kjolen fra hennes mor, brukte hun fordi hennes mor & far har vært gift i 33 år, og Miranda så på det som 'A good luck Charm'.)

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Robert Evans // Bryllupskake: Jay Qualls // Styling Bryllupsfest: Junk Gypsy Co. // Brosje Bukett: The Ritzy Rose Lokasjon: Kendall Creek hos Don Strange Ranch // Bryllup via Green Wedding Shoe og Strictly Weddings


Popular Posts