Friday, May 2, 2014


NWB er helt klart store tilhengere av brudekjoler som har det lille ekstra, og som gjerne henspeiler til svunnen tid, men med moderne twist. Da vi oppdaget MAGGIE MAY, falt liksom alt innenfor vintage kjoler på plass, og vi likte kjolene, stylingen og hele konseptet umiddelbart. Her er hva Maggie May selv sier:


"Maggie May er kjærlighetsbarnet av to kreative sjeler, som fant hverandre gjennom felles interesser som vintage søm og fotografering. Vienna & Rose befinner seg på en lidenskapelig reise for å avdekke vakre brudekjoler fra et tiår som er gått forbi. Disse skjulte perlene er virkelig 'one of a kind', og ekkoet deres hvisker til hjertet av romantikk og kjærlighet. Våre vintage brudekjoler er hentet over hele verden og er håndplukket av oss, med Maggie May bruder i tankene.

Den Maggie May bruden er en dagdrømmer , en frisinnet spirituell person. Hun er ung i sonn og hjerte og vil alltid elske følelsen av hennes bare føtter på bakken. En glad, godhjertet person som elsker natur , med en åndelig tilknytning til hennes forfedre og fortid. Den Maggie May Bride er unik, og ser for seg hennes spesielle dag helt ulik alle andre."Du kan handle vintage kjolene deres HER; de shipper worldwide. Ønsker du å vite mer om Maggie May, kan du klikke deg inn HIT. Og for å nyte hele kolleksjonen, et lite klikk HIT.


Fotograf: Maggie May // BlomsterMerrin Grace Floral Design // Modell: Kirby Delaney // Makeup: Jessica Kirk 
.............................................................................................................................................................................................................................

Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.

Popular Posts