Thursday, May 8, 2014


A  FEW NOTES


I Norge har det ikke vært så mye publisering av bryllupsbilder slik NWB gjør det, da det ikke har eksistert så mange offentlige kanaler som fokuserte på dette, bortsett fra et par bryllupsblader, og fotografens egne sider, og/eller private blogger til brudepar. Og 'problemstillingen er tosidig', for hvem skal inspirere oss, hvis vi ikke får se bryllup fra virkeligheten, og hvordan skal fotografen få mulighet til å fremme sitt arbeid, og sin utvikling, hvis han ikke kan dele sitt siste arbeid for verden, og sine potensielle fremtidige kunder?  Samtidig er det kanskje mange årsaker til ønsket om å være privat, selv i vår visuelle verden. Nå har de fleste fotografer dekket publisering i sine kontrakter, fordi fotografen eier bildene. Vi skal ikke gå inn på lover og rettigheter, for vi ønsker kun å inspirere, men vi fant en artikkel hos JASMINE STAR som dekket disse spørsmålene veldig godt, og gode råd er til for å deles.


Selv om denne posten gjerne passer best for fotografer, kan det kanskje også være interessant for kommende brudepar å lese, før de skal til med å booke bryllupsfotograf. Det er vanskelig å velge fotograf, og jo mer man vet rundt dette, jo bedre er man rustet til å velge den perfekte fotografen.

Artikkelen innledes med et innsender spørsmål fra en fotograf;

"I am recently struggling with clients that are not wanting me to blog or post their pictures for reasons of them not being able to pick the ones I use. As in, they might not like how they looked in the picture."

Les hele spørsmålet og svaret hos Jasmine Star HER.

NWB er selvfølgelig evig takknemlig for alle våre brudepar som velger å dele sin kjærlighetshistorie - og sine bilder med oss! Vi håper enda flere norske ønsker å gjøre det fremover. Slik er DU og DERE med på å inspirere andre. Sammen med oss gjør dere, og fotografene verden vakrere, et bryllup av gangen.


Ønsker du mer av dette og bryllupsinspirasjon fra bryllups fra virkeligheten, husk å signe deg opp på vårt nyhetsbrev. Du finner link til påmelding øverst i høyre hjørne på bloggen.

Popular Posts