Tuesday, November 26, 2013BRYLLUP VED STRANDEN PÅ KOSTER

Her kommer den nydelige bryllupsfeiringen til Suzanne og Carsten, som giftet seg den 29. juni i år på perlen Koster i Sveriges flotte skjærgård. Bruden Suzanne har på seg en superlekker so stilig kjole fra Ellis Bridal som er en relansering av en modell fra 50 - tallet. Vi virkelig elsker stilen hennes med det korte sløret til. Nydelig og forfriskende å se vakre korte brudekjoler. Brudeparet skulle egentlig gifte seg på stranden, men værgudene ville det annerledes, dette kan du lese mer om nederst i bloggposten. Flinkeste Stine hos Studio Vest har fotografert hele den store dagen.


BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne fra dagen: Fantastisk morsom bryllupsshoot med elbil og gammel moped-trehjuling! Bryllupsvalsen med stjerneskudd og alle de fine talene.

- Tips til andre brudepar: Velg Koster som sted, helt egen atmosfære og man får igjen på den svenske krona!

- Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen? Vi er glad i skjærgården, brudens familie har hytte på Hvaler og vi har vært en del på Koster med båt, og er bare helt forelsket i stedet som har en egen maritim og litt "rusten" sjarm.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Suzanne og Carsten, giftet seg på Sydkoster 29. juni i år. Vi hadde bestillt strålende sommervær, men det ble regn istedet. Det var mye diskusjoner om været på formiddagen, og alle holdt en knapp på at det skulle bli bedre, og at vielsen kunne bli holdt ute som planlagt. Men nei.. Kun noen timer før vielsen ble det bestemt at vielsen ble flyttet fra stranden, til et telt utenfor hotellet, slik at det ikke skulle bli en våt opplevelse. Dette ble likevel veldig stemningsfult og fint. Bruden ankom vielsen med sin far og sin datter - på en liten moped med lasteplan! Veldig søtt!

Rett etter vielsen stoppet regnet, og jeg spurte om vi ikke skulle ta sjansen på å dra ned til stranden for å fotografere! Heldigvis er brudeparet begge fotografer, og ser viktigheten av gode bilder. Så de kastet seg på mopeden, og suste ned til stranden. Fotografen på hjul i golfbil (det er jo ikke lov med kjøretøy på koster). Vi var så heldig at regnet holdt seg unna til vi var ferdig med fotograferingen - ca. 1 time - så kom det i vanvittige mengder igjen når de satte seg til bords! Perfekt timing!

LEVERANDØRER:  Bryllupsfotograf Stine - Studio Vest // Brudekjole: Relansering av en 50-tallsmodell fra merket Ellis Bridals via Brudekjolen // Sko: Brudekjolen // Hår & make-up: Isabelle Ramberg // Brudgommens antrekk: Hugo Boss // Brudebukett & Blomster: Väkstriket i Strömstad // Catering: Anna Gran Niklasson // Selskapslokaler: Ekenäs hotell på Syd Koster

Popular Posts