Monday, October 7, 2013MODERNE & ELEGANT


Det er så vakkert, at man får nesten ikke puste, var det vi sa da vi fikk tilsendt bildene fra Rikke & Fredrik sin store bryllupsdag. De giftet seg i den usedvanlig vakre Oddernes kirke, den 28.06.2013. Bare vent til dere ser bildene fra vielsen; nydelig lys og farger, og med Rikke sin spektakulære brudekjole, er det som tatt ut fra et eventyr. Vi elsker brudens frisyre og make-up. Denne dagen er fanget så utrolig perfekt av de superflinke jentene Line & Linda hos Studio LL. NWB elsker vakre portretter av brudepar. Rikke og Fredrik hadde også First Look, hvor de så hverandre før vielsen, og tok hovedbildene da. Et kjempetips til kommende brudepar, slik at man kan slappe av resten av dagen, og bare nyte. Bare les hva fotografene selv sier om det nederst i bloggposten. Men nå er det bare å drømme seg bort i tyll, roser, skjønnhet & kjærlighet.BRUDEPARET FORTELLER:
- Beste minne fra dagen: Det aller fineste med dagen synes vi var at alle de vi er glad i, av familie og venner, var tilstede for å feire oss. Det var veldig rørende å se alle de kjente ansiktene når vi var i kirken. Vi hadde nesten 100 gjester, og hadde spart opp masse penger for at vi kunne be alle de vi ønsket å dele dagen med. Det så ut som alle hadde en fantastisk dag, og det betydde utrolig mye for oss at alle koste seg. Alle talene var også veldig fine, morsomme og rørende. Altfor vanskelig å finne et minne som skiller seg ut, fra en så fantastisk dag fra begynnelse til slutt!

- Tips til andre brudepar: Uansett om dere skal arrangere et stort eller lite bryllup, så koster det endel penger. For oss var det viktig at vi hadde muligheten til å invitere alle de vi ønsket å dele dagen med. Selv om det var vår dag, ville den ikke vært det samme uten alle de vi er glad i. Vi sparte penger ved å bestille blomster og leie vaser, men lage dekorasjonene selv. Vi fikk også venner og familie til å bidra med ting de var flinke til eller hadde tilgang til. Kake bestilte vi fra et hjemmebakeri, fordi det var billigere enn hos bakeriene i byen. Det er den fineste kaka vi noensinne har sett! Fotografene er viktige, og vi var heldige som fikk tak i Studio LL. Den fotografen vi egentlig skulle ha, avbestilte oss, og vi skjønte fort at det skulle bli vanskelig å finne en ny få måneder i forveien. Heldigvis kunne jentene fra Studio LL hjelpe oss, og vi er så fornøyde med både fotograferingen og resultatet!

- Hvorfor Studio LL: Vi synes det er viktig at ikke alle bildene blir for oppstilt. Selvfølgelig er det stas med ordentlige bryllupsbilder, men man må finne noen fotografer som har litt glimt i øyet, og tar bilder som også ikke ser så veldig oppstilt ut. Vi så på bildene til Studio LL på hjemmesiden, og snakket med noen som hadde tatt bilder hos dem før, og fant raskt ut at dette var stilen vi var ute etter. Passe formelt, men med gode doser humor. Og så var de veldig profesjonelle!


FRA FOTOGRAFENE: Med dette brudeparet tok vi hovedbildene før vielsen. Når vi gjør det på denne måten prøver vi å gjenskape litt av følelsen fra kirka/vielsen når han ser henne første gang i brudekjolen - dermed har vi bedt ham om å stå med lukkende øyne, så får vi henne til å komme gående mens vi fotograferer. Det er såå fine øyeblikk når vi ber ham om å åpne øynene, og blikkene deres møtes!! Sukk, vi har hatt noen ganger der vi er svært glade for å ha kameranene å gjemme våre tårevåte øyne bak. Såå rørende.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Pronovias og designet av Manuel Mota // Sko: Stella McCartney // Hår: Anne Margrete hos Anne Margretes frisørsalong // Makeup: En venninne som heter Maria Kirkbakk // Brudgommens smoking er fra Retro // Brudebuketten & Blomster: Carina hos Camillas Blomsterdesign
......................................................................................................................................................................


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem - ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Popular Posts