Thursday, October 24, 2013VELKOMMEN TIL GLENNEWEDDINGTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette GLENNEWEDDING hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre BRYLLUPSPLANLEGGER. Her er et lite utdrag av hva Silje & Gry forteller om seg selv:

"Gratulerer med forestående bryllup!

Glennewedding er Norges eneste bryllupsplanlegger som spesialiserer seg på eksklusive bryllup. Vi skiller oss ut ved å tenke større, mer nyskapende og eksklusivt. Vi er vant med å håndtere kunder som ønsker diskresjon og som krever det lille ekstra.

Glennewedding ser ingen begrensninger når det kommer til bryllupsplanlegging og vår hovedoppgave er å gjøre deres ønsker og drømmer til en realitet.

Ta kontakt for et kostnadsfritt og uforpliktende møte!"

Ønsker du å vite mer om GLENNEWEDDING - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts