Friday, October 11, 2013


KORTE & KULE


NWB elsker mange forskjellige typer brudekjoler, og hver gang vi ser en kortere brudekjole, så ønsker vi å gifte oss i det, fordi de er liksom så mye kulere, stiligere, mer leken, men likevel så elegante. Det finnes jo uttallige å velge i og ikke minst er det mye vakker vintage å hente frem. NWB gir deg et lite utvalg av inspirasjon. Det som er fint med disse er at du også her kan velge med lange og/eller korte ermer, skulderstropper, ellr akkurat hva du vil. Korte slør er jo superstylish til, og veldig kult og 60-talls. Oh yeah - we like!

Kjole & hatt: laget av brudens mor - Foto: Happy Confetti via Ruffled


Kjole: Park Place Vintage - Foto: Karen Santos hos Love Life Studios via Green Wedding ShoesAlle brudekjoler trenger ikke være lange, de kan være korte, knelange, eller i den klassiske og tidløse 'Tea Length'. Passer perfekt for deg som ønsker å skille deg ut fra det tradisjonelle, uten å fire på det elegante eller stilige. Og er du inspirert av 40, 50 og 60 - tallet, er dette virkelig kjolestilen å velge. Det er også perfekt for den borgerlige vielsen i Rådhuset. De er også flere nyanser å velge i - alt fra pudderrosa til det hviteste hvite. Du finner flere vakre eksempler på Etsy.

...............................................................................................................................................................................

VINNER FRIDAY GIVEAWAY 

Vi har kåret en vinner av forrige ukes FRIDAY GIVEAWAY, som var en Forlovelses Session gitt av flinke Anne Grete og Afo2. Vinneren er plukket ut av Random.org, og det ble Janne Ballangrud.

NWB gratulerer så masse, og ber Janne å sende oss en epost, med kontaktinformasjon. Vi vil takke alle som var med og delte deres bryllupsplaner med oss. Vi blir så glad - og ønsker alle velkommen tilbake til nye giveaways.


Popular Posts