Saturday, March 23, 2013


MODERNE ELEGANSE

fra Oslo, Akerhus festning og Ekebergrestauranten


Wow. Det var en gledens dag, med stort utropstegn, da vi mottok bildene fra Johanne & Thomas sitt moderne & særdeles elegante bryllup. Yes, yes, yes ble sagt for hvert bilde vi gikk gjennom, og enda større er gleden når vi nå kan dele dette sommerbryllupet fra Oslo med våre lesere. Bildene er tatt av dyktige Fotograf Frøydis Geithus eier av Studio: Fazett. Vi har to ord: IN LOVE.

Brudeparet giftet seg i Kolbotn kirke 14. juli 2012. Fotograferingen fortsatte deretter på Akershus Festning, og til slutt på Oslo's kule funkisrestaurant; Ekebergrestauranten, hvor bryllupsfesten ble holdt. Johanne & Thomas er et meget staselig par, og Johanne skinner i sin vakre italienske kreasjon fra Diin Brud & Selskap. Vi elsker brudens hår, make-up og rålekre øredobber. Fargetemaet for bryllupet er hvitt, rosa, og sølv. Elegante brudepikekjoler og forloverkjole er kjøpt fra USA, og vi liker designen og fargene så - så godt.
BRUDEN FORTELLER: Vi møttes helt tilfeldig egentlig. Det var en søndag vi var på et vorspiel gjennom en felles venn. Siden Thomas på den tiden jobbet som bartender, var han ofte ute på søndager da det er bransjedagens festdag. Og jeg var tilfeldig med en venninne. Vi kom i snakk, og begynte å date etterhvert. Da det var bestemt at vi skulle gifte oss, så vi for oss et drømmebryllup med fokus på "prinsesse-brud" og fikk jo gjenspeilet dette veldig godt i bildene. Vi syns så absolutt at det å ha en fotograf gjennom hele bryllupet var så viktig, da dette er egentlig er de eneste minnene man kan ha på trykk, og da skal det være tydelig minner. Vi ser stadig vekk på bilene fra bryllupet, når vi kommer i snakk om den spesielle dagen, og når vi ønsker å mimre. Da bildene ble så bra som de ble - og akkurat slik som ønsket, bruker vi de til å hente tilbake den følelsen vi hadde på vår fantastiske dag. De gjenskaper dagen på en ekte og autentisk måte. Vi har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger om hvor fine bilder vi har fått.

Vi var veldig fornøyd med Frøydis Geithus som fotograf. Hun lyttet til det vi ønsket, viste oss forslag og inviterte til åpen dialog. Vi ble veldig positivt overrasket da hun allerede hadde forslag til locations, noe vi satte pris på, da hun viste at hun er profesjonell og vet hvor og hvordan gode bilder tas. Vi følte sterkt på at fotograferingen var i gode hender, og at vi ikke trengte å styre og ordne med noe, da hun hadde full kontroll. Ting var gjennomført og nøye planlagt, og resultatet taler for seg.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Frøydis Geithus - Studio: Fazett // Brudekjole & Tiara: Diin Brud & Selskap // Sko: Nelly // Hår & Make-Up: Eier hos Makestyle // Øredobber: Christines Brudekjoler - Frogner // Ringer: Tesori // Selskapslokaler + Catering: Ekebergrestauranten // Brudepikekjoler + Forloverkjole: Bestilt fra USA

Popular Posts