Sunday, February 9, 2014

UKENS DRESSCRUSH


Vi falt ikke bare litt, men totalt head over heels, da vi så den vakre bruden Marta og hennes langermede Rosa Clara brudekjole. Det blir ikke mer elegant enn dette. Så langt seiler den opp blant favorittene våre sålangt i år. Hennes ballerina bun er like perfekt, med det at den ikke er for 'striglet' - husk det hvis du skal ha en slik ballerina bun. Den nydelige hårpynten er the icing on the cake. NWB er veldig for brudebuketter som bruker andre farger enn bare hvitt og roser, men til denne kjolen og denne bruden, var dette det helt riktige valget.Dette brudeparet hadde to bryllupsfester, og dette er bare èn av to brudekjoler bruden brukte. Ønsker du å se mer fra dette fantastiske brudeparet, brudekjolene og bryllupsfesten, klikker du deg inn til Wedding Chicks sin bloggpost HER.

ROSA CLARA sin 2013 kolleksjon med Borgonya modellen som bruden over hadde til venstre

ROSA CLARA sin 2014 kolleksjon - Corcega til venstre og Caceres til høyre


Vi ser fremdeles at lange ermer er med i trendbildet, og med enkle og klassiske snitt, noe vi liker veldig godt. Du kan lese mer om bryllupstrender for 2014 HER.

Ønsker du å se mer fra Rosa Clara, kan du klikke deg inn på deres nettside HER.
For flere bloggposter om Ballerina Buns og hårfrisyrer, kan du klikke deg inn HER.
Og vil du se flere brudekjoler, klikker du deg inn HIT.

...................................................................................................................................................................

Ønsker du å få alle våre siste bloggposter med moderne bryllupsinspirasjon og bryllup fra virkeligheten først; husk å signe deg opp på vår epost liste. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen. Vi gir deg den kuleste inspirasjonen, fra de beste fotografene.

Popular Posts