Wednesday, August 20, 2014


KJÆRLIGHET PÅ TRIKKEN


Annbjørg & Remi feiret sin kjærlighet på utradisjonelt vis, på en trikk av gammel årgang, og senere ved sjøen der de traff hverandre for første gang. Et kult og avslappet bryllup med kjærligheten i fokus, fanget av Vangelis PhotoArt, som er blant våre utvalgte medlemmer i The Notebook. Vi gratulerer paret med et kult og annerledes bryllup, og ønsker de en spennende reise også uten trikk.


FOTOGRAFEN FORTELLER: Annbjørg og Remi giftet seg fredag 4. oktober 2013 og feiret den store dagen på Lian i Trondheim.

Vi er så lykkelige fotografer som fikk dokumentere denne bryllupsdagen. Vi elsket alt! Den historiske trikken, sjøen, det typiske trønder været og mest av alt dette søte paret. Annbjørg og Remi bor i Oslo, men de valgte å feire på Lian innsjø, hvor de møttes for første gang. Det var fredag 18. august 2006 gjennom en felles venn, og ble et par på Lian dagen etter. Alt gikk veldig fort på den tiden, og så var det bare to uker til Remis reise til Brasil for å studere!

Vi må ikke glemme å takke gjestene som hjalp oss å gjøre jobben enklere og selvfølgelig en stor takk til Annbjørg og Remi som lot oss være en del av deres bryllups feiring. Vi håper å se dem snart i Trondheim igjen.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Vangelis PhotoArt // Brudekjole. HotNok // Dress: Tiger of Sweden // Brudebukett: Blomster i Byhaven


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts