Monday, September 9, 2013PRETTY LITTLE THINGS

Har dere fått med dere de superkule bildene fra Kelly Clarkson (som vi er store fans av) sin forlovelsesshoot, som ble pubsliert i sommer? De er tatt av de amazingly dyktige Archetype Studio Inc. Vi elsker boktemaet, fordi vi elsker bøker. Bøker er vakker dekor, og ordene som fyller fra perm til perm, er som balsam for sjelen. I tillegg finnes de til alle typer, i alle aldre, for alle 'smaker'. De siste årene har det også vært veldig trendy å ha bøker og boktema med i bryllupsdekoren. Internasjonalt er det også populært å holde bryllupsfesten og vielsen i vakre Bibliotek; nye såvel som gamle og ærverdige. Og den idèen er veldig appellerende, synes vi. Vel, dette utrolig vakre blinkskuddet, som dekker alle våre estetiske sanser, summerer alt opp. Og vi vil bare legge bena på pulten, og drømme oss bort i den vakreste brudekjole fra Monique Lhuillier, gamle bøker, nydelig lys & farger, og romantikk & kjærlighet.
Vi kan dessverre ikke gi deg en slik drømmekjole, men vi kan selvfølgelig gi deg noe annet vakkert & romantisk, og det finner du i vår GIVEAWAY nedenfor.

.......................................................................................................................................................................

PRETTY LITTLE THINGS GIVEAWAY


Den superkule nettbutikken RoyalDesign.no gir bort denne luksus gavepakken til en av våre heldige lesere. NWB har selv håndplukket disse vakre produktene, fordi vi mener at våre lesere fortjener kun det beste fra de beste, og det var RoyalDesign helt enig i. De selger kun produkter fra de aller kuleste design - og merkevarer, og vi gikk derfor rett til *Giveaway Heaven*. Bare se her! Og nå kan du være den heldige vinneren av følgende produkter - oh la la; 

* Duftspreder, French Bourbon Vanille - Voluspa.
* Metallisk Duftelys, French Bourbon Vanille, 25 timer brennetid - Voluspa.
* Sølvfarget stilig Jewellery - Smykkesstativ. Høyde: 480 mm, fra Lene Bjerre.

VOLUSPA: Duftende glass. Ekte bourbon vaniljestang males og destilleres til en pakke. En Voluspaklassiker lansert i 2006. Primære dufter: Vanilje. Duft Familie: Søt.

HVORDAN KAN JEG VÆRE MED I TREKNINGEN? 

Enkelt; du gjør bare følgende: 

- Legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under her (på bloggen), og forteller oss hvilken bok som er din favorittbok, eller hvilken bok du ønsker å lese.

- Vinneren av Giveawayen fra RoyalDesign.no, blir annonsert her på NWB bloggen fredag den 13. september.

Gavepakken har en verdi på i underkant av kr. 1000.-, og er levert av vår samarbeidspartner RoyalDesign.no. Har du ennå ikke besøkt nettsiden deres, anbefaler vi at du tar en titt, både om du er bryllupsgjest, og eller kommende brud og brudepar. Her kan dere som brudepar også lage deres egen bryllupsliste, med et enormt stort utvalg av de rette merkevarene.
Popular Posts